Kioton Japanilainen Izakaya Ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Osallistu japanilaiselle ruoanlaittokurssille ja opi perinteisten japanilaisten kansankuppiloiden (Izakaya) tyyliin. Kurssi kestää noin 3 tuntia, ja sen aikana opit kokkaamaan viisi tai kuusi suosittua kotiruokaa asiantuntijakokin opastuksella.
Tunnin päätteeksi voit nauttia omasta luomuksestasi ja jakaa ruokaa luokkatovereidesi kanssa. Toiminta on täynnä gastronomiaa ja hauskanpitoa, jonka avulla voit oppia lisää japanilaisesta kulttuurista sen makujen kautta ja hankkia uusia taitoja, joita voit nauttia kotona perheesi ja ystäviesi kanssa.
- Osallistu Izakaya-tyyliseen ruoanlaittokurssille Kiotossa.
- Opi valmistamaan 5-6 suosittua kotiruokaa asiantuntijakokin opastuksella.
- Ota opitut reseptit mukaasi kotiin ja nauti hyvästä ateriasta perheesi ja ystävien kanssa.
Sisältö
- Izakaya Japanilainen ruoanlaittokurssi Kiotossa
- Asiantunteva ruoanlaiton ohjaaja
- Kaikki ruoanlaittoon tarvittavat ainekset
- Esiliina
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tässä toiminnassa sinulla on noin 3 tunnin ajan mahdollisuus oppia valmistamaan suosittua japanilaista ruokaa Izakaya-ravintoloiden tyyliin. Asiantuntevan kokin opastuksella opit valmistamaan 5-6 perinteistä kotiruokaa , joiden reseptit voit ottaa mukaasi ja valmistaa niitä kotona perheellesi ja ystävillesi.
Kurssin aikana opit japanilaisia maustetekniikoita ja dashin, japanilaisen keittoliemen, valmistamista, joka on olennainen osa japanilaista keittiötä. Voit seurata mestarikokkien esittelyjä ja seurata heidän ohjeitaan valmistaaksesi ja nauttiaksesi omista Izakaya-tyylisistä luomuksistasi.
Kun olet saanut ruoanlaiton valmiiksi, voit nauttia valmistettuja ruokia muiden opiskelutovereidesi kanssa. Resepteissä on myös kasvisruokavaihtoehtoja ja gluteenittomia vaihtoehtoja niitä tarvitseville.
Izakaya on eräänlainen perinteinen japanilainen taverna , jossa tarjoillaan alkoholijuomia ja paikallista ruokaa pieninä annoksina jaettavaksi. Se on epämuodollinen ja viihtyisä paikka, jossa asiakkaat voivat rentoutua ja seurustella ruokaa ja juomaa nauttien. Izakayan ruokalistalla voi olla monenlaisia ruokia, sashimista, tempurasta ja yakitorista (kanavartaat) aina monimutkaisempiin ruokiin, kuten nabeen (kuumapata).
Näissä kapakoissa on myös erilaisia juomia oluesta ja sakesta shochuun (tislattu alkoholijuoma) ja viiniin. Izakayat ovat suosittuja japanilaisten työläisten ja aitoa kulinaarista kokemusta etsivien matkailijoiden keskuudessa.
Se on hauska ja opettavainen aktiviteetti, jonka avulla voit tutustua perusteellisesti Japanin perinteisiin makuihin ja oppia lisää sen kulttuurista gastronomian kautta. Sopii erinomaisesti herkkusuille ja ruoan ystäville.