Syracuse Ruokailukokemus Paikallisen Kotona
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Tämä aktiviteetti sopii erityisesti niille, jotka haluavat tutustua aitoon sisilialaiseen keittiöön. Pääset paikallisen miehen kotiin, joka valmistaa neljän ruokalajin menun paikallisten viinien ja hyvän kahvin kera. Aktiviteetti kestää noin 2,5 tuntia.
- Tutustu aidoimpaan sisilialaiseen keittiöön.
- Maista pasta alla carrettiera, puppetti ri muccu, cannoli ja muita erikoisuuksia.
- Nauti paikallisista viineistä
Sisältö
- Gastronominen kokemus (4 ruokalajia, lounas tai illallinen)
- Paikallinen kokki
- Elävä ruoanlaitto
- Vesi
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Valitsemalla tämän aktiviteetin voit tutustua Syrakusan gastronomiaan vajaassa 3 tunnissa, joka riittää vierailemaan paikallisen henkilön kotona ja nauttimaan herkullisesta 4 ruokalajin menusta. Gastronominen kokemus on suunniteltu pienille ryhmille, ja se voidaan järjestää mihin aikaan vuodesta tahansa.
Ateria aloitetaan tavalliseen tapaan pizzololla, jolla tarkoitetaan paikallista täytettyä pizzaa. Vaihtoehtoisesti on myös mahdollista maistaa paikallista erikoisuutta: puna-appelsiini- ja punasipulisalaattia. Ruokalistan loppuosa sisältää yleensä seuraavia erikoisuuksia:
- Pasta alla Siracusana - käyttää mereneläviä (mustekalaa, katkarapuja, simpukoita jne.), jotka on keitetty tuoreiden tomaattien, kapriksin, valkosipulin ja aromaattisten yrttien kanssa.
- Pasta alla Carrettiera - Tyypillinen itäisen Sisilian resepti, jota kärrymiehet syövät muutamien lepohetkiensä aikana. Siinä on vain vähän ainesosia - valkosipulia, öljyä, chiliä ja paahdettuja korppujauhoja - mutta se on erittäin maukas.
- Puppetti ri muccu - maukkaita sinikalan paistettuja paistinpannuja. Ne valmistetaan munista, pecorino-juustosta, valkosipulista, persiljasta, öljystä, suolasta ja pippurista.
- Cannolo - Sisilialaisten leivonnaisten kerma. Rapea lehtitaikinalevy ympäröi makeaa ricottajuustosydäntä, joka on usein tehty vielä herkullisemmaksi pistaasipaloilla tai suklaalastuilla.
- Cassata - Perinteinen sisilialainen jälkiruoka, joka tunnetaan yhtä hyvin koristeellisesta kauneudestaan kuin herkästä maustaan. Se valmistetaan sienikakusta, makeasta ricottasta, sokeroidusta hedelmästä, marsipaanista ja pistaasipähkinöistä.
Jos sinulla on erityisruokavalio, ilmoita siitä varausta tehdessäsi, niin otamme sen huomioon.