Syracuse Ruokailukokemus Paikallisen Kotona

4.6
(12 Arvostelut)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia
Tällä aktiviteetilla on UPEAT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
93 € 85 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti
  • Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!

Yleiskatsaus

Tämä aktiviteetti sopii erityisesti niille, jotka haluavat tutustua aitoon sisilialaiseen keittiöön. Pääset paikallisen miehen kotiin, joka valmistaa neljän ruokalajin menun paikallisten viinien ja hyvän kahvin kera. Aktiviteetti kestää noin 2,5 tuntia.

  • Tutustu aidoimpaan sisilialaiseen keittiöön.
  • Maista pasta alla carrettiera, puppetti ri muccu, cannoli ja muita erikoisuuksia.
  • Nauti paikallisista viineistä

Sisältö

  • Gastronominen kokemus (4 ruokalajia, lounas tai illallinen)
  • Paikallinen kokki
  • Elävä ruoanlaitto
  • Vesi

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Valitsemalla tämän aktiviteetin voit tutustua Syrakusan gastronomiaan vajaassa 3 tunnissa, joka riittää vierailemaan paikallisen henkilön kotona ja nauttimaan herkullisesta 4 ruokalajin menusta. Gastronominen kokemus on suunniteltu pienille ryhmille, ja se voidaan järjestää mihin aikaan vuodesta tahansa.

Ateria aloitetaan tavalliseen tapaan pizzololla, jolla tarkoitetaan paikallista täytettyä pizzaa. Vaihtoehtoisesti on myös mahdollista maistaa paikallista erikoisuutta: puna-appelsiini- ja punasipulisalaattia. Ruokalistan loppuosa sisältää yleensä seuraavia erikoisuuksia:

  • Pasta alla Siracusana - käyttää mereneläviä (mustekalaa, katkarapuja, simpukoita jne.), jotka on keitetty tuoreiden tomaattien, kapriksin, valkosipulin ja aromaattisten yrttien kanssa.
  • Pasta alla Carrettiera - Tyypillinen itäisen Sisilian resepti, jota kärrymiehet syövät muutamien lepohetkiensä aikana. Siinä on vain vähän ainesosia - valkosipulia, öljyä, chiliä ja paahdettuja korppujauhoja - mutta se on erittäin maukas.
  • Puppetti ri muccu - maukkaita sinikalan paistettuja paistinpannuja. Ne valmistetaan munista, pecorino-juustosta, valkosipulista, persiljasta, öljystä, suolasta ja pippurista.
  • Cannolo - Sisilialaisten leivonnaisten kerma. Rapea lehtitaikinalevy ympäröi makeaa ricottajuustosydäntä, joka on usein tehty vielä herkullisemmaksi pistaasipaloilla tai suklaalastuilla.
  • Cassata - Perinteinen sisilialainen jälkiruoka, joka tunnetaan yhtä hyvin koristeellisesta kauneudestaan kuin herkästä maustaan. Se valmistetaan sienikakusta, makeasta ricottasta, sokeroidusta hedelmästä, marsipaanista ja pistaasipähkinöistä.

Jos sinulla on erityisruokavalio, ilmoita siitä varausta tehdessäsi, niin otamme sen huomioon.

Arvostelut

4.6
· 12 Arvostelut
  • J
    J.
    5
    (0 Arvostelut)
    Ruoka on yksinkertaisesti herkullista, todellinen juhla herkkusuille. Rakastin makujen monipuolisuutta, erityisesti tuoreita mereneläviä, mikä ihanuus!
  • P
    P.
    4
    (0 Arvostelut)
    Unohtumaton kulinaarinen kokemus täynnä aitoja makuja ja paikallista vieraanvaraisuutta - todellinen juhla ruoan ystäville!
  • D
    D.
    4
    (0 Arvostelut)
    Suuri kulinaarinen kokemus Syrakusassa, jossa on aitoja italialaisia makuja. Parantuisi lisäämällä paikallisten ruokien valikoimaa. Pisteet: 8/10.
  • J
    J.
    5
    (0 Arvostelut)
    Rakastin aitoa kulinaarista kokemusta ja mahdollisuutta uppoutua paikalliseen kulttuuriin, mutta viestintä ennen tapahtumaa olisi voinut olla parempaa.
  • Katso lisää

    Lisätietoa

    Peruutuskäytäntö