Syracuse Ruoanlaittokurssi ja Paikallisten Markkinoiden Vierailu
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Tämä yksityinen aktiviteetti kestää noin 6 tuntia, ja siinä yhdistyvät vierailu paikallisilla markkinoilla, ruoanlaittokurssi ja herkullinen kolmen ruokalajin lounas. Sen lisäksi, että pääset paikallisen kodin vieraaksi, pääset myös tutustumaan sisilialaisen gastronomian salaisuuksiin. Kokemuksen päätteeksi voit lähteä kotiin kätevä esiliina mukanasi.
- Vieraile paikallisilla markkinoilla ja tutustu saaren gastronomiseen kulttuuriin.
- Nauti 3 ruokalajin ateria paikallisen kodissa.
- Valitse lounas tai illallinen
- Palaa kotiin mukavan esiliinan kanssa
Sisältö
- Yksityinen toiminta
- Ruoanlaittokurssi
- Opastettu kierros markkinoilla
- Lounas tai illallinen (3 ruokalajia)
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tämän yksityisen aktiviteetin avulla voit syventää tietämystäsi sisilialaisesta gastronomiasta ja sen kuuluisimpien reseptien valmistuksesta. Paikallisilla markkinoilla käynnin jälkeen pääset paikallisen asukkaan kotiin, jossa hän opettaa sinulle, miten valmistetaan joitakin tyypillisiä ruokia. Kokemus kestää noin 6 tuntia ja päättyy kolmen ruokalajin lounaaseen (tai illalliseen).
Syrakusan keittiö on monipuolinen, ja se sisältää sekä mereneläviä että maalla tuotettuja erikoisuuksia. Seuraavassa luettelossa on suosituimpia reseptejä:
- Pasta con le Sarde - Sisilialaisen keittiön klassikko. Se valmistetaan tuoreista sardiineista, villifenkolista, pinjansiemenistä, sultanasta ja korppujauhoista.
- Arancini - Täytettyjä ja paistettuja riisipalleroita. Täyte voi vaihdella, mutta yleisimpiä ovat lihakastike, tomaattikastike, mozzarella, herneet, kinkku ja juusto.
- Pesce Spada alla Ghiotta - Miekkakala on paikallinen erikoisuus, ja se valmistetaan yleensä "alla ghiotta" eli tomaatti-, kapris-, oliivi-, sipuli- ja chilikastikkeessa.
- Sarde a beccafico -Sardiinit, jotka on täytetty korppujauhoilla, pinjansiemenillä, sultanaaneilla, sipulilla, persiljalla ja mausteilla. Sitten ne kääritään ja paistetaan uunissa.
- Panelle - Kikhernejauhoista valmistetut paistetut ritarit. Voidaan syödä sellaisenaan tai voileipänä.
Aterian voi päättää vain jälkiruokaan. Syrakusassa voit kokeilla cannolia tai cassataa, jälkiruokaa, joka on valmistettu liköörillä, makealla ricotta-juustolla ja sokerikuorrutteella liotetusta sienikakusta. Se koristellaan usein sokeroidulla hedelmällä ja mantelimassalla.