Harlem Hip Hop Kiertue

4.6
(1217 Arvostelut)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 2 hours
Tällä aktiviteetilla on UPEAT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
51 € 47 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti
  • Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!

Yleiskatsaus

Tutustu hip hopin syntypaikkaan tällä Harlemin kiertoajelulla. Tutustu noin 2 tunnin ajan tämän musiikkilajin rikkaaseen historiaan ja elinvoimaiseen kulttuuriin kiertäessäsi ikonisia paikkoja, jotka ovat muokanneet liikettä. Asiantuntevan oppaan ja vuorovaikutteisten kokemusten avulla tämä kierros upottaa sinut hip hopin maailmaan ennennäkemättömällä tavalla. Lisäksi sinulla on mahdollisuus vierailla New Yorkin kaupungin museossa, johon sisältyy sisäänpääsy.

  • Tutustu hip hopin syntyyn Harlemissa.
  • Vieraile hip hopin historiaan liittyvissä ikonisissa kohteissa asiantuntijaoppaan johdolla.
  • Ole vuorovaikutuksessa paikallisten taiteilijoiden kanssa ja tutustu läheltä maanalaiseen musiikkielämään.

Sisältö

  • Noin 2 tunnin hip hop -kierros Harlemissa
  • Asiantuntijan opas
  • Pääsymaksu ja vierailu New Yorkin kaupunginmuseoon (Museum of the City of New York)

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Valmistaudu unohtumattomaan seikkailuun, joka on täynnä rytmiä, riimejä ja urbaania kulttuuria tällä kattavalla Harlemin kierroksella. Hip hop on jättänyt lähtemättömän jäljen musiikin historiaan vaatimattomista alkuajoistaan kaupungin kortteleissa ja kehittynyt maailmanlaajuiseksi kulttuuri-ilmiöksi. Tällä noin 2 tunnin kierroksella kuljetaan Harlemin kaduilla, joilla tämä vallankumouksellinen liike syntyi, ja tutustutaan paikkoihin, jotka ovat olleet ratkaisevia sen kehityksessä.

Hip hopiin intohimoisesti suhtautuvan asiantuntijaoppaan saattelemana sinulla on tilaisuus oppia genren pioneereista, kuulla vaikuttavia tarinoita ja selvittää, miten hip hop on vaikuttanut populaarikulttuuriin. Vierailet ikonisissa paikoissa, kuten musiikkiklubeilla, äänitysstudioissa ja hiphop-legendoille omistetuissa seinämaalauksissa, ja uppoudut tämän musiikkimaailman ainutlaatuiseen tunnelmaan. Vierailet myös New Yorkin kaupungin museossa, johon sisältyy sisäänpääsy.

Kierroksen aikana sinulla on mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa paikallisten artistien kanssa, kuunnella livemusiikkia ja ehkä jopa todistaa live-räppijamia. Tämän ainutlaatuisen kokemuksen ansiosta voit paitsi oppia hip hopin historiasta myös kokea sen omakohtaisesti.

Arvostelut

4.6
· 1217 Arvostelut
  • I
    I. C.
    5
    (0 Arvostelut)
    Nautin kierroksesta, mutta mielestäni he voisivat lisätä pysähdyksiä hiphopin ikonisissa paikoissa, jotta kokemus olisi kattavampi.
  • D
    D. T.
    5
    (0 Arvostelut)
    Kokemus oli uskomaton, uppoutuminen hiphop-kulttuuriin ja New Yorkin kiertäminen tällä ainutlaatuisella tavalla on jotain, mitä en unohda.
  • E
    E. L.
    4
    (0 Arvostelut)
    Rakastin tätä kiertuetta, tunsin olevani osa hiphopin historiaa. Opin paljon sen kulttuurista New Yorkissa.
  • U
    U. F.
    5
    (0 Arvostelut)
    Tämä hip hop -kiertue on todella hieno, sillä siellä oppii paljon musiikista ja kaduista. Minulla oli hauskaa, suosittelen sitä lämpimästi.
  • Katso lisää

    Lähtö ja paluu

    Lisätietoa

    Peruutuskäytäntö