Pienryhmän ruokakiertue Münchenissä
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Lähde gastronomiselle Münchenin kiertomatkalle, joka on suunniteltu erityisesti pienille, enintään 15 hengen ryhmille, ja tutustu kaupungin aitoihin makuihin. Tutustu kuuluisaan Viktualienmarkt-markkinaan ja muihin tapahtumapaikkoihin ja maistele samalla erilaisia herkullisia paikallisia ruokia. Asiantunteva opas seuraa teitä noin 3 tunnin ajan ja vie teidät eri pysähdyspaikoille, joissa voitte maistella baijerilaisia erikoisuuksia ja oppia alueen ruokakulttuurista.
- Tutustu Münchenin autenttisiin makuihin pienille ryhmille suunnatulla gastronomisella kierroksella.
- Tutustu kuuluisaan Viktualienmarktiin ja maistele erilaisia paikallisia ruokia.
- Tutustu Baijerin kulinaariseen kulttuuriin asiantuntijaoppaan johdolla.
Sisältö
- Münchenin gastronominen kierros
- Ruoan maistelu
- Juomat
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Lähde kulinaariselle matkalle Münchenin halki osallistumalla pienille, enintään 15 hengen ryhmille suunnitellulle gastronomiselle kierrokselle. Nauti kaupungin aidoista mauista noin 3 tunnin ajan tutustuessasi sen gastronomisiin kohokohtiin.
Kierros alkaa Dürnbräugasselta, jossa voit maistella tyypillisiä saksalaisia aamiaisruokia, ennen kuin vierailet kuuluisalla Viktualienmarktilla, jossa voit tutustua värikkäisiin ruokakojuihin ja nauttia tämän ikonisen maamerkin vilkkaasta tunnelmasta.
Asiantuntevan paikallisen oppaan johdolla kiertelet markkinoilla ja saat mahdollisuuden maistella erilaisia herkullisia paikallisia ruokia. Baijerilaisista makkaroista ja vastaleivotuista rinkelistä perinteisiin juustoihin ja makkaroihin - jokainen suupala vie sinut aitoon baijerilaiseen keittiöön.
Opit paikallisista gastronomisista perinteistä ja löydät Münchenin ikonisimpien ruokien salaisuudet. Pienessä ryhmässä nautit intiimistä ja henkilökohtaisesta kokemuksesta, jonka ansiosta voit olla vuorovaikutuksessa oppaan kanssa ja esittää kysymyksiä baijerilaisesta ruoasta ja kulttuurista.