Kyoto Bento Ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Tässä toiminnassa sinulla on mahdollisuus oppia valmistamaan ikonista japanilaista bento-ruokaa. Noin 3 tuntia kestävällä ruoanlaittokurssilla tutustut tämän perinteisen japanilaisen ruokalajin historiaan ja katsot, kuinka mestarikokit esittelevät tärkeimmät tekniikat herkullisen räätälöidyn benton valmistamiseksi.
Kurssin aikana opit myös tämän japanilaisen ruoan historiasta ja sen merkityksestä japanilaisessa kulttuurissa. Toiminnan päätteeksi voit viedä oppimasi reseptit kotiin ja nauttia valmistamastasi ruoasta perheesi ja ystäviesi kanssa. Ihanteellinen ja herkullinen tapa tutustua Japaniin ja sen kulttuuriin sen gastronomian kautta .
- Opi 3 tunnin kokkauskurssilla, miten valmistat oman henkilökohtaisen bentosi.
- Tutustu tämän ikonisen japanilaisen ruoan historiaan.
- Ota reseptit mukaan kotiin ja nauti yksinkertaisesta ja herkullisesta ateriasta.
Sisältö
- Bento ruoanlaittokurssi Kiotossa
- Ammattimainen ruoanlaiton ohjaaja
- Lounas
- Kaikki ruoanlaittoon tarvittavat ainekset
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Osallistu kokkikurssille ja opettele noin 3 tunnin ajan, miten bentoa valmistetaan. Toiminnan aikana opit kaiken tämän ikonisen japanilaisen ruokalajin historiasta ja perinteistä, ja sinulla on tilaisuus seurata, kuinka mestarikokit esittelevät keskeiset tekniikat, joilla se valmistetaan parhaalla mahdollisella tavalla.
Opit myös valmistamaan misokeittoa ja dashia, japanilaista keittolientä, sekä tekemään oman bento-laatikkosi, joka voi sisältää esimerkiksi munakääryleitä, marinoituja vihanneksia, riisiä, paneroitua kanaa ja paljon muuta. Saat myös esiliinan ja kaikki kurssilla tarvittavat ainekset.
Kun olet valmistanut yksilöllisen bentosi, voit viedä reseptit kotiin ja yllättää ystäväsi ja perheesi uudella kulinaarisella taidollasi, joka on tuotu Kaukoidästä asti.
Bento on japanilainen laatikkoateria, joka on suosittu take away -ateria. Se on täydellinen ja tasapainoinen ateria, joka sisältää riisiä, proteiinia (kuten kanaa, kalaa tai lihaa), vihanneksia, hedelmiä ja muita lisukkeita. Bento on puu-, muovi- tai alumiinilaatikossa, ja se on usein jaettu erillisiin lokeroihin, jotta ruoka pysyy erillään.
Tätä ikonista japanilaista ateriaa voi ostaa lähikaupoista, juna-asemilta ja lentokentiltä, ja sen voi valmistaa myös kotona. Se on suosittu ja kätevä vaihtoehto ruokailuun Japanissa, ja sitä pidetään kulinaristisena taidemuotona sekä esillepanon että makujen harmonian osalta.
Se on ihanteellinen aktiviteetti ruoan ystäville, ja sen avulla voit syventää tietämystäsi japanilaisesta kulttuurista sen keittiön kautta.