Ruokailuelämys Palermossa

4.2
(4 Arvostelut)

Tietoa tästä aktiviteetista

Kesto: 2,5 tuntia
Välitön vahvistus
Alkaen
115 € 105 €
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Osallistu tähän noin 3 tunnin pituiseen gastronomiseen kokemukseen, jonka aikana pääset italialaisen asiantuntijakokin kotiin Palermossa. Tällä varauksella sinulla on mahdollisuus maistaa perinteisiä sisilialaisia ruokia, kuten caponataa, sarde alla beccafico, cassata ja muita erikoisuuksia. Voit valita lounaan ja illallisen välillä. Kokonaishintaan sisältyy viini, vesi ja kahvi.

  • Nauti sisilialaisesta gastronomisesta kokemuksesta paikallisen kokin kotona Palermossa.
  • Nauti neljän ruokalajin menu lounaaksi tai illalliseksi.
  • Nauti yksityistoiminnasta , joka tarjoaa intiimin ja henkilökohtaisen kokemuksen.

Sisältö

  • Gastronominen kokemus Palermossa
  • Paikallinen isäntä / Cesarine
  • 4 ruokalajin lounas- tai illallismenu
  • Viini, kahvi ja vesi

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Valitsemalla tämän kokemuksen pääset palermolaisen perheen kotiin, jossa perhe valmistaa herkullisen neljän ruokalajin menun. Se kestää noin 3 tuntia , ja se sopii täydellisesti paikalliseen kulttuuriin uppoutumiseen lounaan tai päivällisen valinnan mukaan. Hintaan sisältyy paikallisia viinejä, vettä ja kahvia.

Kulinaariseen kokemukseen Palermossa kuuluu ehdottomasti arancini, pienet paistetut riisipallot, jotka on täytetty esimerkiksi lihalla, juustolla, herneillä jne. Muu osa ruokalistasta saattaa sisältää joitakin seuraavista erikoisuuksista:

  • Caponata - Sisilialaiselle keittiölle tyypillinen runsas ja maukas lisuke. Pääainesosa on munakoiso, joka kuutioidaan ja paistetaan kullanruskeaksi ja mureaksi. Valmistuksessa käytetään myös tuoreita tomaatteja, sipulia, vihreitä oliiveja, kapriksia ja tuoretta basilikaa.
  • Pasta con le sarde - Pasta, jossa on tuoreita sardiineja, jotka on maustettu luonnonvaraisella fenkolilla, sahramilla, pinjansiemenillä ja paahdetulla korppujauholla.
  • Involtini di pesce spada - Ohuita miekkakalaviipaleita, jotka on joskus litistetty lihanmureuttajalla, jotta niitä olisi helpompi kääriä. Tarjoillaan usein appelsiini- ja fenkolisalaatin kanssa.
  • Sarde alla beccafico - Valmistuksen aikana sardiinit puhdistetaan ja avataan. Perinteinen täyte koostuu leivänmurusta, persiljasta, valkosipulista, pecorino- tai parmesanjuustosta, sitruunankuoresta, suolasta ja mustapippurista.

Kokemus päättyy tyypilliseen jälkiruokaan. Sisiliassa tunnetuimpia ovat cassata (ricottajuustolla ja suklaalla täytetty sienikakku) ja cannoli, rapeat vohvelit, jotka on täytetty ricotta-voiteella, johon on lisätty tummaa suklaata, kandeerattuja hedelmiä ja pilkottuja pistaasipähkinöitä.

Arvostelut

4.2
· 4 Arvostelut
  • P
    P. U.
    4
    (0 Arvostelut)
    Ruokakulttuurikokemus oli unohtumaton, ja sen aidot maut veivät minut Sisilian sydämeen, vaikkakin mielestäni ajankäytön organisointi voisi olla parempaa, jotta jokaisesta hetkestä saataisiin kaikki irti.
  • M
    M. B.
    4
    (0 Arvostelut)
    Palermon gastronominen kokemus oli uskomaton, maistoin ruokia, joita en ollut koskaan kuvitellutkaan, ja paikallinen ruokakulttuuri kiehtoi minua.
  • T
    T. U.
    4
    (0 Arvostelut)
    Rakastin paikallisen ruoan maistelua, se oli ainutlaatuinen kokemus. Tulen aina muistamaan matkani aidot maut.
  • L
    L. C.
    5
    (0 Arvostelut)
    Ruoka oli erittäin maukasta, pidin siitä kovasti. Ihmiset olivat erittäin ystävällisiä, tulisin takaisin harkitsematta sitä.
  • Lisätietoa

    Peruutuskäytäntö