Ruokailuelämys Palermossa
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
Yleiskatsaus
Osallistu tähän noin 3 tunnin pituiseen gastronomiseen kokemukseen, jonka aikana pääset italialaisen asiantuntijakokin kotiin Palermossa. Tällä varauksella sinulla on mahdollisuus maistaa perinteisiä sisilialaisia ruokia, kuten caponataa, sarde alla beccafico, cassata ja muita erikoisuuksia. Voit valita lounaan ja illallisen välillä. Kokonaishintaan sisältyy viini, vesi ja kahvi.
- Nauti sisilialaisesta gastronomisesta kokemuksesta paikallisen kokin kotona Palermossa.
- Nauti neljän ruokalajin menu lounaaksi tai illalliseksi.
- Nauti yksityistoiminnasta , joka tarjoaa intiimin ja henkilökohtaisen kokemuksen.
Sisältö
- Gastronominen kokemus Palermossa
- Paikallinen isäntä / Cesarine
- 4 ruokalajin lounas- tai illallismenu
- Viini, kahvi ja vesi
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Valitsemalla tämän kokemuksen pääset palermolaisen perheen kotiin, jossa perhe valmistaa herkullisen neljän ruokalajin menun. Se kestää noin 3 tuntia , ja se sopii täydellisesti paikalliseen kulttuuriin uppoutumiseen lounaan tai päivällisen valinnan mukaan. Hintaan sisältyy paikallisia viinejä, vettä ja kahvia.
Kulinaariseen kokemukseen Palermossa kuuluu ehdottomasti arancini, pienet paistetut riisipallot, jotka on täytetty esimerkiksi lihalla, juustolla, herneillä jne. Muu osa ruokalistasta saattaa sisältää joitakin seuraavista erikoisuuksista:
- Caponata - Sisilialaiselle keittiölle tyypillinen runsas ja maukas lisuke. Pääainesosa on munakoiso, joka kuutioidaan ja paistetaan kullanruskeaksi ja mureaksi. Valmistuksessa käytetään myös tuoreita tomaatteja, sipulia, vihreitä oliiveja, kapriksia ja tuoretta basilikaa.
- Pasta con le sarde - Pasta, jossa on tuoreita sardiineja, jotka on maustettu luonnonvaraisella fenkolilla, sahramilla, pinjansiemenillä ja paahdetulla korppujauholla.
- Involtini di pesce spada - Ohuita miekkakalaviipaleita, jotka on joskus litistetty lihanmureuttajalla, jotta niitä olisi helpompi kääriä. Tarjoillaan usein appelsiini- ja fenkolisalaatin kanssa.
- Sarde alla beccafico - Valmistuksen aikana sardiinit puhdistetaan ja avataan. Perinteinen täyte koostuu leivänmurusta, persiljasta, valkosipulista, pecorino- tai parmesanjuustosta, sitruunankuoresta, suolasta ja mustapippurista.
Kokemus päättyy tyypilliseen jälkiruokaan. Sisiliassa tunnetuimpia ovat cassata (ricottajuustolla ja suklaalla täytetty sienikakku) ja cannoli, rapeat vohvelit, jotka on täytetty ricotta-voiteella, johon on lisätty tummaa suklaata, kandeerattuja hedelmiä ja pilkottuja pistaasipähkinöitä.