Napolin Ruoka Kiertue
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Tällä gastronomisella kiertomatkalla voit tutustua aitoon napolilaiseen pizzaan ja muihin paikallisiin kulinaarisiin herkkuihin. Matkaan sisältyy paikallinen opas, joka saattaa sinut historiallisen keskustan läpi ja jonka kanssa voit vierailla Pignaseccan markkinoilla, jotka ovat yksi kaupungin vanhimmista. Sinulla on mahdollisuus maistella herkkuja, kuten limoncelloa, cuoppoa, mozzarellaa, sfogliatellea ja muita erikoisuuksia noin 2 tuntia kestävällä kierroksella.
- Tutustu perinteiseen kaupunginosaan asiantuntijaoppaan johdolla.
- Maista pizza fritta, cuoppo, babà, mozzarella ja muita napolilaisia herkkuja.
- Nauti lasillinen limoncelloa ja kuppi espressokahvia.
Sisältö
- Napolin gastronominen kierros
- Paikallinen opas
- Katuruoka
- Limoncello
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tämä kierros kestää noin 2 tuntia ja keskittyy Napolin gastronomisiin erikoisuuksiin. Vesuviuksen kaupunki on kuuluisa katuruoastaan ja paikallisista, jotka säilyttävät perinteisiä reseptejä. Asiantunteva opas kulkee kanssasi vanhan kaupungin läpi, ja voit maistella katuruokien lisäksi myös limoncelloa ja espressokahvia. Reitti kulkee yleensä Quartieri Spagnolin kaupunginosan läpi, ja lähtöpaikka on yleensä Pignaseccan markkinat.
Napoli on synonyymi pizzalle, eikä sinun tarvitse istua pöydän ääressä nauttiaksesi siitä. Reitin aikana voit maistaa kahta versiota: paistettua pizzaa ja pizza a portafoglio. Jälkimmäisessä tapauksessa se taitetaan itsekseen, sen halkaisija on pienempi ja siinä on vähemmän täytteitä, vaikka se ei olekaan vähemmän maukas. Kierros sisältää yleensä myös muita erikoisuuksia, kuten:
- Tarallo napoletano - suolainen munkin muotoinen leivonnainen. Taikina on rasvapohjainen, ja siinä on pippuria ja manteleita.
- Mozzarella - Italian kuuluisin tuorejuusto. Se on valmistettu tuoreesta, täydestä puhvelinmaidosta, joka on kasvatettu avoimella laitumella. Maku on tiiviimpi ja kätkee sisäänsä kermaisen sydämen.
- Cuoppo - kuuluisin napolilainen katuruoka. Se on imukykyinen paperikartio, joka ympäröi paistettuja ruokia, kuten kalmareita, taikinoituja vihanneksia, peruna-juustokroketteja (crocchè), paistettuja polentakolmioita (scagliuozz), makaronimunakkaita ja paljon muuta. Niitä on yleensä kolmea lajiketta: maa-, meri- ja makea.
- Trippa - Sian jaloista ja kuonosta valmistettu kylmä salaatti. Sitruunan ja öljyn kastike lieventää makua.
Napolin gastronomisesta kiertomatkasta ei voi jättää pois makeaa. Kaupunki tunnetaan jälkiruoista, kuten sfogliatellesta (makealla ricottajuustolla täytetty lehtitaikina), pastierasta (ricottajuustolla, munilla, sokerilla, maidolla ja appelsiininkukka-aromilla täytetty murotaikina) ja babàsta, joka on rommiin kastettu pehmeä kakku. Kierrokseen sisältyy myös lasillinen limoncelloa ja höyryävä kuppi kahvia.