Riomaggioren Ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
Yleiskatsaus
Täydellinen aktiviteetti ruoan ystäville, jotka haluavat oppia italialaisia ruoanlaittotekniikoita ja kokea lounaan tai illallisen aidossa paikallisessa kodissa. Pääset Riomaggioren perheen kotiin, jossa valmistetaan kolmen ruokalajin menu , johon kuuluu tuorepastaa, pääruoka ja tiramisu. Se kestää noin 3 tuntia ja sisältää tervetuliaisaperitiivin , vettä ja viiniä.
- Opi italialaisen gastronomian parhaita tekniikoita ja reseptejä tällä Riomaggioressa järjestettävällä kokkikurssilla.
- Maista kolmen ruokalajin menu, jonka paikallinen isäntä valmistaa upeassa kodissaan Cinque Terressä.
- Tutustu Sciacchetrà-viinin hunajan, kuivattujen hedelmien, sokeroitujen sitrushedelmien ja mausteiden aromeihin.
- Nauti pienille , enintään 8 hengen ryhmille suunnatusta toiminnasta, joka tarjoaa intiimin ja henkilökohtaisen kokemuksen.
Sisältö
- Pasta ja tiramisu ruoanlaittokurssi Riomaggioressa
- Asiantunteva kokki
- Aperitiivi
- Lounas tai lounas (3 ruokalajia)
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tämä aktiviteetti kestää noin 3 tuntia, ja siihen sisältyy kolmen ruokalajin menu, tervetuliaisaperitiivi, viini ja vesi. Aivan kuin tämä ei olisi vielä tarpeeksi, pääset Riomaggioresta kotoisin olevan perheen kotiin, jossa valmistetaan tyypillisiä italialaisia ja alueellisia erikoisuuksia. Kokemukseen voivat kuulua muun muassa seuraavat ruokalajit:
- Gnocchi tai Tagliatelle al sugo - Tuoretta kotitekoista pastaa - tagliatellea tai gnocchia - ragu-kastikkeen, jauhelihaan, tomaattiin ja muihin ainesosiin perustuvan paksun kastikkeen kera. Se vaatii hidasta kypsentämistä miedolla lämmöllä.
- Tomaxelle - Tällä nimellä kutsutaan alueelle tyypillisiä, lihalla, juustolla ja yrteillä täytettyjä vasikanlihakääryleitä. Ne tarjoillaan yleensä hernemuhennoksen tai perunamuusin kanssa. Perinteen mukaan tämä resepti on keksitty vuonna 1800.
- Tiramisù - Luultavasti maailman tunnetuin italialainen jälkiruoka. Se koostuu kahviin kastetuista ja mascarponekermalla täytetyistä sienikeksikerroksista. Pintaan ripotellaan kaakaota.
Tiramisùn seurana nautitaan lasillinen Sciacchetràa, makeaa viiniä, joka on valmistettu Cinque Terren alueen paikallisista rypälelajikkeista, kuten Bosco, Albarola ja Vermentin. Rypäleet poimitaan käsin alueelle tyypillisiltä terassimaisilta viinitarhoilta, ja niiden annetaan kuivua auringossa kaislamattojen päällä. Tämä prosessi auttaa tiivistämään sokerit ja aromit.