Riomaggiore Gnocchi- ja Pestokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
Yleiskatsaus
Noin 3 tuntia kestävä gastronominen elämys, joka järjestetään asiantuntijakokin tiloissa Riomaggioressa, Cinque Terren sydämessä. Se on täydellinen paikka oppia valmistamaan alueen kuuluisin ruokalaji, gnocchi al pesto, josta on näkymät merelle ja ympäröiville viinitarhoille. Aktiviteettiin sisältyy vettä, paikallisia viinejä ja kotitekoinen jälkiruoka.
- Opi valmistamaan herkullisia kasvissyöjägnocchi- ja pesto-reseptejä tällä Riomaggioressa järjestettävällä kokkikurssilla.
- Paranna ruoanlaittotaitojasi italialaisen asiantuntijakokin vinkkien avulla.
- Maistele paikallisia viinejä ja nauti kävelyretkestä viinitarhalla, josta on näkymät merelle.
- Hyödynnä pienryhmätoimintaa intiimissä ja henkilökohtaisessa kokemuksessa.
Sisältö
- Gnocchien ja peston kokkauskurssi Riomaggioressa
- Asiantunteva kokki
- Lounas tai lounas (3 ruokalajia)
- Aperitiivi
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tällä ruoanlaittokurssilla sinulla on mahdollisuus oppia valmistamaan yhdessä paikallisen kokin kanssa Riomaggioren alueen tyypillinen ruokalaji: gnocchi al pesto. Kokemus tapahtuu maalaistalossa , joka sijaitsee viehättävällä paikalla Cinque Terren alueella. Kokemus kestää noin 3 tuntia, ja se sisältää kotitekoisen jälkiruoan tai tuoreita hedelmiä, viiniä ja kävelyn viinitarhan läpi, jossa isännät kertovat viljellyistä lajikkeista ja niiden ominaisuuksista.
Perinteinen genovalainen pesto valmistetaan jauhamalla tuoretta basilikaa, valkosipulia, pinjansiemeniä, parmesan- tai pecorinojuustoa, ekstra-neitsytoliiviöljyä ja suolaa. Sen tarkasta alkuperästä kiistellään, mutta sen uskotaan olevan peräisin jo keskiajalta. Tärkein muutos, joka johti peston nykyiseen muotoon, on pinjansiementen lisääminen, todennäköisesti 1800-luvulta lähtien. Gnocchi al pestoa arvostetaan sen yksinkertaisuuden ja raikkaan, aromaattisen maun vuoksi.
Kokemus päättyy kotitekoiseen jälkiruokaan. Alueen perinteisin on mantelitorttu, joka valmistetaan hienoksi jauhetuista manteleista tai hasselpähkinöistä, sokerista, munista ja usein sitruunankuoresta tai muista mausteista, kuten vaniljasta. Ulkopuoli on kullanruskea ja hieman rapea, kun taas sisäpuoli on pehmeä. Vaihtoehtoisesti lounas tai illallinen viimeistellään tuoreilla hedelmillä.