Bari Pastan ja Tiramisun Valmistuskurssi

4.6
(12 Arvostelut)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 3 tuntia
Tällä aktiviteetilla on UPEAT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
146 € 133 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti
  • Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!

Yleiskatsaus

Opi tällä pastan ja tiramisun valmistuskurssilla Barissa. Noin 12 hengen ryhmille suunnatussa noin kolme tuntia kestävässä kokemuksessa sinulla on mahdollisuus päästä paikallisen henkilön kotiin oppimaan, miten näitä ruokia valmistetaan.

Nauti aperitiivi ja maistele valmistamasi ruoat. Voit valmistaa ainakin kahta erityisesti Barille tyypillistä pastaa, kuten orecchietteä, ja maan perinteistä jälkiruokaa, tiramisua. Seuraa sitä vedellä ja paikallisella viinillä, jotta voit uppoutua vielä enemmän Etelä-Italian kulttuuriin.

  • Tutustu eteläitalialaiseen kulttuuriin tällä pastan ja tiramisun valmistuskurssilla Barissa .
  • Opi paikalliselta kokilta kotona, miten näitä ruokia valmistetaan noin kolme tuntia kestävässä pienryhmäkokemuksessa.
  • Nauti aperitiivi, juomia ja maistele valmistamiasi ruokia, mukaan lukien vähintään kahta pastalajia.

Sisältö

  • Pastan ja tiramisun valmistuskurssi
  • Tunti paikallisen kokin kanssa
  • Juomat (vesi, viini, kahvi)
  • Aperitiivit (prosecco ja välipalat)

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Uppoudu Barin kulttuuriin tällä pastan ja tiramisun valmistuskurssilla. Noin kolme tuntia kestävässä ja noin 12 hengen ryhmille suunnatussa kurssissa pääset paikallisen henkilön kotiin oppimaan, miten valmistetaan kaksi maan kuuluisinta ruokalajia.

Nauti aperitiivi ja seuraa välipalaa lasillisella viiniä ja vedellä. Sinulla on myös mahdollisuus maistella valmistamasi ruoat, jotta näet, oletko onnistunut ymmärtämään tämän keittiön salaisuudet.

Opit valmistamaan vähintään kahta eri pastaa. Niiden joukossa on orecchiette. Se on itse asiassa perinteinen italialainen pasta Barista, joka valmistetaan yleensä parsakaalista, valkosipulista, oliiviöljystä, chilipaprikasta ja muutamasta anjoviksesta.

Sitten opit myös tekemään tiramisua. Tämä on tyylikäs ja runsas kerrostettu italialainen jälkiruoka, joka valmistetaan herkistä kekseistä, espressokahvista, mascarponejuustosta, munista, sokerista, viinistä, rommista ja kaakaojauheesta.

Osallistuminen pastanvalmistuskurssille Barissa voi olla loistava tapa tutustua paikallisiin ruokaperinteisiin ja -tekniikoihin, jolloin voit oppia tämän Apulian alueen ruokien ainesosista, tekniikoista ja kulttuurisesta merkityksestä.

Arvostelut

4.6
· 12 Arvostelut
  • M
    M.
    5
    (0 Arvostelut)
    Kokkikurssi oli aika hieno kokemus, opin tekemään pastaa ja tiramisua kuin oikea italialainen. Ja mikä parasta, söin omat luomukseni lopuksi!
  • J
    J.
    4
    (0 Arvostelut)
    Unohtumaton kulinaarinen kokemus, jossa opit valmistamaan pastaa ja tiramisua paikallisten kokkien kanssa - herkullista ja opettavaista!
  • M
    M.
    5
    (0 Arvostelut)
    Mikä aito kokemus! Opin tekemään pastaa ja tiramisua niin ihanassa ilmapiirissä, että tunsin itseni melkein aidoksi italialaiseksi.
  • M
    M.
    5
    (0 Arvostelut)
    Oli ihanaa oppia asiantuntijoilta pastan ja tiramisun valmistusta, mutta tunti oli minun makuuni hieman kiireinen.
  • Katso lisää

    Lisätietoa

    Peruutuskäytäntö