Bari Pastan ja Tiramisun Valmistuskurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Opi tällä pastan ja tiramisun valmistuskurssilla Barissa. Noin 12 hengen ryhmille suunnatussa noin kolme tuntia kestävässä kokemuksessa sinulla on mahdollisuus päästä paikallisen henkilön kotiin oppimaan, miten näitä ruokia valmistetaan.
Nauti aperitiivi ja maistele valmistamasi ruoat. Voit valmistaa ainakin kahta erityisesti Barille tyypillistä pastaa, kuten orecchietteä, ja maan perinteistä jälkiruokaa, tiramisua. Seuraa sitä vedellä ja paikallisella viinillä, jotta voit uppoutua vielä enemmän Etelä-Italian kulttuuriin.
- Tutustu eteläitalialaiseen kulttuuriin tällä pastan ja tiramisun valmistuskurssilla Barissa .
- Opi paikalliselta kokilta kotona, miten näitä ruokia valmistetaan noin kolme tuntia kestävässä pienryhmäkokemuksessa.
- Nauti aperitiivi, juomia ja maistele valmistamiasi ruokia, mukaan lukien vähintään kahta pastalajia.
Sisältö
- Pastan ja tiramisun valmistuskurssi
- Tunti paikallisen kokin kanssa
- Juomat (vesi, viini, kahvi)
- Aperitiivit (prosecco ja välipalat)
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Uppoudu Barin kulttuuriin tällä pastan ja tiramisun valmistuskurssilla. Noin kolme tuntia kestävässä ja noin 12 hengen ryhmille suunnatussa kurssissa pääset paikallisen henkilön kotiin oppimaan, miten valmistetaan kaksi maan kuuluisinta ruokalajia.
Nauti aperitiivi ja seuraa välipalaa lasillisella viiniä ja vedellä. Sinulla on myös mahdollisuus maistella valmistamasi ruoat, jotta näet, oletko onnistunut ymmärtämään tämän keittiön salaisuudet.
Opit valmistamaan vähintään kahta eri pastaa. Niiden joukossa on orecchiette. Se on itse asiassa perinteinen italialainen pasta Barista, joka valmistetaan yleensä parsakaalista, valkosipulista, oliiviöljystä, chilipaprikasta ja muutamasta anjoviksesta.
Sitten opit myös tekemään tiramisua. Tämä on tyylikäs ja runsas kerrostettu italialainen jälkiruoka, joka valmistetaan herkistä kekseistä, espressokahvista, mascarponejuustosta, munista, sokerista, viinistä, rommista ja kaakaojauheesta.
Osallistuminen pastanvalmistuskurssille Barissa voi olla loistava tapa tutustua paikallisiin ruokaperinteisiin ja -tekniikoihin, jolloin voit oppia tämän Apulian alueen ruokien ainesosista, tekniikoista ja kulttuurisesta merkityksestä.