Hanoi Vietnamilaisen Keittiön Ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Opi ja maista parasta ruokaa tällä vietnamilaisella ruoanlaittokurssilla Hanoissa. Noin neljä ja puoli tuntia kestävässä toiminnassa, joka on tarkoitettu pienille, noin 10 hengen ryhmille, pääset Vietnamin pääkaupungin markkinoille ostamaan paikallisia raaka-aineita yhdessä opettajan kanssa, joka seuraa sinua tämän kokemuksen aikana.
Pääset valmistamaan täydellisen ruokalistan paikallisen kodissa ja viemään reseptit kotiin, jossa voit jatkaa harjoittelua. Voit myös nauttia lounaan tai illallisen, kauden hedelmiä ja paikallisia viinejä tai muita juomia. Sinun ei tarvitse huolehtia kuljetuksesta, sillä kuljetus hotelliin ja takaisin sisältyy hintaan.
- Tutustu vietnamilaiseen keittiöön tällä ruoanlaittokurssilla Hanoissa, jossa käyt paikallisilla markkinoilla ostamassa ainekset ateriaasi varten.
- Valmistat täydellisen menun opettajan kanssa vietnamilaisen miehen keittiössä noin neljä ja puoli tuntia kestävässä toiminnassa.
- Nauti lounas tai illallinen sekä juomat ja jälkiruoka noin 10 hengen pienryhmässä.
- Älä huolehdi kuljetuksesta, sillä varaukseesi sisältyy kuljetus hotelliin ja hotellista Hanoissa.
Sisältö
- Vietnamilainen ruoanlaittokurssi Hanoissa
- Kuljetus hotelliin ja hotellista
- Lounas/päivällinen
- Ruoanlaiton opettaja
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tutustu vietnamilaiseen keittiöön tällä Hanoissa järjestettävällä kurssilla. Voit valmistaa yhdessä opettajan kanssa täydellisen ruokalistan noin neljä ja puoli tuntia kestävässä toiminnassa, joka on tarkoitettu pienille, noin 10 hengen ryhmille. Voit nauttia lounaan tai illallisen sekä jälkiruoan ja juomat tällä varauksella, joka sisältää myös kuljetuksen hotellillesi ja takaisin.
Ennen ruoanlaiton aloittamista käytte Vietnamin pääkaupungin markkinoilla ostamassa erilaisia aineksia, joita tarvitsette ruoanlaittotunnilla. Tunti järjestetään paikallisen keittiössä, jotta pääset uppoutumaan maan kulttuuriin.
Vietnamilaisessa keittiössä on kolme tärkeää ominaisuutta: tuoreus, luovuus ja esillepano. Suurin osa vietnamilaisessa keittiössä käytetyistä lihoista ja tuotteista kypsennetään hitaasti, jolloin niiden alkuperäinen rakenne ja väri säilyvät suurelta osin.
Esimerkkinä tarjolla olevasta ruokalistasta on banaanikukkasalaatti sekä tyypillinen ruokalaji Bun Cha, sianliharuoka makeahapolla kastikkeella. Sinulle tarjotaan myös perinteisten paistettujen kevätkääryleiden resepti sekä munankeltuaisen ja kondensoidun maidon jälkiruoka, jossa on kermaista torttua kahvin tai tumman suklaan päällä.
Kokemuksen aikana sinulla on mahdollisuus maistella lounasta tai illallista sekä kauden hedelmiä, paikallisia viinejä, yrttiteetä tai -kahvia ja alkoholijuomia.