Zurich Lindt Home Of Chocolate Museon Liput
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
Yleiskatsaus
Jos olet suklaan ystävä, käytä tilaisuutta hyväksesi ja osta lippu Lindt Home of Chocolate -museoon Zürichissä. Saat ääniopastuksen ja nopean sisäänpääsyn ilman jonottamista. Voit käyttää kaappeja maksutta, ja käytössäsi on rajattomasti sveitsiläistä suklaata maisteltavaksi. Jos matkustat perheesi kanssa, huomioithan, että alle 7-vuotiaat lapset ovat ilmaisia, mutta heidän on oltava mukana varauksessasi.
Tutustu suklaan alkuperään tässä museossa, jossa on interaktiivisia näyttelyesineitä. Täällä näet yli 9 metriä korkean suklaalähteen ja opit, miten kaakaopavuista valmistetaan yksi suosituimmista makeisista ja paljon muuta.
- Saapuessasi skannaa digitaaliset lippusi sisäänkäyntialueella.
- Nouda ääniopas ennen sisäänkäyntiä portaiden läheltä tai matkalla ylöspäin oikealla olevan sisäänkäynnin jälkeen.
- Maista rajattomastiherkullista suklaata.
- Tutustu suklaan historiaan ja nauti osallistavista näyttelyistä.
Sisältö
- Liput Lindt Home of Chocolate -museoon Zürichissä
- Ääniopas
- Kaappien käyttö
- Rajoittamaton suklaanmaistelu
Valitse päivämäärä ja aika
Mitä voit odottaa
Jos olet nähnyt elokuvan Charlie ja suklaatehdas ja suurin toiveesi on päästä suklaamuseoon, tämä aktiviteetti täyttää toiveesi. Tämä lippu Zürichissä sijaitsevaan Lindt Home of Chocolate Museum -museoon vie sinut matkalle, jolla opit tuntemaan yhden maailman suosituimman herkun historiaa. Pääset myös nopeasti sisään ilman jonoja.
Nauti rajattomasta sveitsiläisen suklaan maisteluista ja kiertele tiloissa, joihin kuuluu 9 metriä korkea suklaalähde ja monia interaktiivisia opetusnäyttelyitä ja aktiviteetteja. Tarjolla on ääniopas ja kaappien ilmainen käyttö.
Zürichissä sijaitseva Lindt Home of Chocolate -museo on myös tutkimuskeskus, jossa valmistetaan maailman parasta suklaata. Rakennus on 1 500 neliömetrin kokoinen, ja täällä näet maailman suurimman suklaalähteen ja Lindt-myymälän.
Museossa on opettavaisia työpajoja, joissa opit valmistusprosessista kaakaopavuista herkulliseen suklaaseen, jota niin monet rakastavat. Tutustut myös viljelytapoihin ja suklaan valmistustekniikoihin, kuten conchointiin. Nykyään rakennus on yhdistelmä teollista tuotantoa, esittelytilaa, myymälöitä sekä tutkimus- ja kehitystoimintaa.