Versaillesin Tyypillisten Ranskalaisten Leivonnaisten Työpaja
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
Yleiskatsaus
Mestaroi ranskalaisen leivonnan taito tässä ranskalaisessa leivontatyöpajassa Versaillesissa. Pienissä , noin 8 hengen ryhmissä ja ammattitaitoisen kokin johdolla opit kaikki salaisuudet ja tekniikat aitojen ranskalaisten leivonnaisten valmistamiseksi.
Nauti tästä parin tunnin kokemuksesta kokkauskoulussa Versaillesin sydämessä ja valmista 3 aitoa ranskalaista jälkiruokaa. Päätä kurssi maistelemalla luomuksiasi ja nauttimalla lasillinen samppanjaa tai hienostunut tee .
- Opi valmistamaan aitoja ranskalaisia leivonnaisia tällä 2,5 tunnin ranskalaisella konditoriakurssilla Versaillesissa.
- Osallistu noin 8 hengen ryhmäkokkikurssille Versaillesin sydämessä ja valmista 3 herkullista ranskalaista jälkiruokaa .
- Mestaroi leivonnan taito ammattikokin vinkkien ja salaisuuksien ansiosta.
- Päätä kurssi maistelemalla luom uksiasi lasillisen samppanjaa kera.
Sisältö
- Ranskalainen konditoriapaja Versaillesissa pienessä ryhmässä.
- Noin kahden ja puolen tunnin mittainen helppotajuinen ruoanlaittokurssi.
- Kaikki työpajassa tarvittavat välineet ja esiliina.
- 3 perinteisen ranskalaisen leivonnaisen valmistus.
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Mestaroi leivonnan taito tässä ranskalaisessa , noin kaksi ja puoli tuntia kestävässä konditoriapajassa Versaillesissa . Osallistu tähän noin 8 hengen pienryhmille tarkoitettuun kokkikurssiin ja opi ammattikokin avustuksella valmistamaan herkullisia ranskalaisia leivonnaisia.
Uppoudu gastronomian maailmaan, nauti tästä maukkaasta kulinaarisesta kokemuksesta ja maistele kurssin jälkeen omia luomuksiasi lasillisen samppanjaa, kahvia tai hienostunutta teetä kera .
Versailles'n sydämessä ja Notre Damen torin lähellä sijaitsevassa paikassa pääset yhteen kaupungin parhaista ruoanlaitto- ja konditoriaoppilaitoksista tutustumaan ranskalaisen leivonnan taitoon. Opit askel askeleelta , miten leipoa ja luoda täydellisiä ranskalaisia leivonnaisia. Kurssin aikana kokki, joka opastaa sinua koko ajan, opettaa sinulle kaikki salaisuudet ja tekniikat herkullisten leivonnaisten valmistamiseksi.
Kun olet oppinut ranskalaisen leivonnan tekniikat ja perusteet, valmistat 3 perinteistä jälkiruokaa:
- Se on tyypillinen ranskalainen jälkiruoka, joka tunnetaan Espanjassa nimellä crème brûlée tai crème catalana.
- Toiseksi opit yhden perusleivonnaisresepteistä, herkulliset chouquettes , jotka ovat tyypillisiä ranskalaisia nyyttejä, jotka on täytetty kermavaahdolla, vaniljakastikkeella tai jäätelöllä.
- Lopuksi valmistat hienon tortun , jonka koristelet tuoreilla kauden hedelmillä ja vaniljakastikkeella . Todellista herkkua makunystyröille.
Tätä kokkauskurssia on helppo seurata, olitpa sitten aloittelija tai valistunut amatööri. Testaa kulinaarisia taitojasi ja nauti tämän hauskan kurssin päätteeksi maistiaisista omista luomuksistasi. Saatte illan seuraksi haluamanne juoman, kuten lasillisen samppanjaa, teetä tai kahvia .