Ranskalaisen viinin ja juuston kurssi Pariisissa
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Tutustu ranskalaisten viinien ja juustojen hienoon yhdistelmään ainutlaatuisella kurssilla Pariisissa. Vietä noin 2,5 tuntia ranskalaisen gastronomisen kulttuurin syvyyksissä maistellen samalla valikoimaa laadukkaita viinejä ja juustoja . Tätä kokemusta ei kannata jättää väliin ruoan ystäville, ja mukana on asiantunteva viinintuntija.
- Maista 5 viiniä ja 5 aitoa ranskalaista juustoa
- Osallistu opastettuun oppituntiin asiantuntevan enologin kanssa Pariisin sydämessä.
- Nauti pienryhmätunnin henkilökohtaisesta huomiosta .
Sisältö
- Ranskalainen viini- ja juustotunti Pariisissa, kesto noin 2,5 tuntia.
- Asiantunteva enologi
- 5 viinin ja 5 juuston maistelu
- Pieni ryhmä
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Koe unohtumaton aistikokemus tällä ranskalaisella viini- ja juustokurssilla Pariisissa. Viihtyisässä ja autenttisessa ilmapiirissä sinulla on mahdollisuus maistella huolella valittuja viittä viiniä ja viittä tunnettua juustoa ja oppia samalla niiden alkuperästä, mauista ja ihanteellisista pareista. Viinien asiantuntija opastaa sinua tässä ainutlaatuisessa kokemuksessa, jakaa kanssasi intohimonsa ranskalaiseen gastronomiaan ja paljastaa viinien ja juustojen täydellisen harmonian salaisuudet.
Hienoimpien ranskalaisten juustojen huumaavat aromit viekoittelevat sinut ja saat selville, miten ne korostavat niiden täydennykseksi huolella valittujen viinien makuja. Opi erottamaan rypälelajikkeet, viinialueet ja viininvalmistustekniikat toisistaan ja nauti samalla opettavaisesta ja herkullisesta kokemuksesta.
Tällä noin 2,5 tunnin mittaisella kurssilla et ainoastaan nauti poikkeuksellisesta viininmaistelusta, vaan sinulla on myös mahdollisuus tavata muita ruoan ystäviä rennossa ja ystävällisessä ilmapiirissä. Tunti on suunniteltu erityisesti pienille ryhmille, jolloin voit jakaa vaikutelmasi ja löytää uusia näkökulmia viinin ja juuston yhdistämiseen.