Konditoria kierros Pariisissa

4.8
(16 Arvostelut)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 2 tuntia
Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
ILMAINEN peruutus
Alkaen
110 € 100 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti
  • Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!

Yleiskatsaus

Opi valmistamaan leivonnaisia ja leipiä, jotka kuuluvat hyvään pariisilaiseen aamiaiseen. Pariisin mestarikondiittori opettaa sinua valmistamaan ja leipomaan leivonnaisia, joita hän myy liikkeessään joka aamu.

Tällä kahden tunnin leivontatunnilla valmistat ja leivot hänen kanssaan hänen omassa uunissaan ja nautit herkullisen perinteisen ranskalaisen aamiaisen. Ja kaikki tämä petit comité -ryhmässä: ryhmässäsi on noin 9 henkilöä, joten voitte kaikki olla lähellä mestaria leivonnaisia tehdessänne.

  • Leivoleipiä ja kakkuja yleisölle avoimessakonditoriassa.
  • Opi mestarikondiittorin leivontatekniikat
  • Nauti perinteisestä ranskalaisesta aamiaisesta ja ota kurssin päätteeksi mukaasi vastaleivottu patonki .

Sisältö

  • Ranskalainen leivonnaiskurssi pariisilaisen konditorian takahuoneessa.
  • Herkullinen perinteinen ranskalainen aamiainen
  • Ota mukaan vastaleivottu patonki toiminnan päätteeksi.

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tutustu omakohtaisesti siihen, miksi ranskalaiset croissantit ovat suosikkeja. Ota perheesi tai ystäväsi mukaan tälle mestarikondiittorin pitämälle ruoanlaittokurssille perinteisessä pariisilaisessa leipomossa.

Jos pidät itseäsi ruokahulluna, tämä kurssi on sinulle. Valmistat noin kahden tunnin ajan omia leivonnaisia ja opit samalla asiantuntijakondiittorilta, mistä ranskalaiset leivonnaiset ovat kuuluisia.

Pienessä , noin 9 hengen ryhmässä olette kaikki lähellä mestaria, kun valmistatte makeisia. Työpöydän ääressä hän kertoo sinulle jauhotyypeistä ja niiden määristä, jotta sinäkin osaat leipoa patongin tai pain au chocolatin. Mestari selittää ainesosien merkityksen, miten sekoituksista päätetään ja miten ne valmistetaan niin, että niiden maku ja rakenne tulevat mahdollisimman hyvin esille.

Hän näyttää myös ranskalaiset taittotekniikat ja leivontaan liittyvän huolellisuuden. Ja koska hän on ammattimaisessa uunissa, hän näyttää sinulle myös koneet, joita he käyttävät joka aamu valmistellakseen tuotteita, joita he myyvät sinä päivänä.

Vierailun päätteeksi voit viedä kotiin herkullisen vastaleivotun patongin.

Tämä aktiviteetti on ihanteellinen, jos lähdet lasten kanssa: likaantuminen on enemmän kuin sallittua, ja heillä on hauskaa leikkiä leipuria oikeassa leipomossa, sillä kun olet uunissa leipomassa, he voivat myös nähdä, miten leipomotiimi lähettää asiakkaat.

Arvostelut

4.8
· 16 Arvostelut
  • M
    M.
    5
    (0 Arvostelut)
    Kaikki oli erinomaista, pidin kokemuksesta.
  • Z
    Z.
    5
    (0 Arvostelut)
    Paljon herkkuja! Kierroksen päätyttyä ostin makeisia, koska minun oli pakko ottaa jotain mukaan päiväksi. En löytänyt toista samanlaista leipomoa koko Pariisissa ollessani.
  • J
    J.
    5
    (0 Arvostelut)
    Erinomaista! Rakastin patonkia, jonka tein ja toin takaisin hotelliin. Leipomo on erittäin lämmin ja hyvin hoidettu.
  • V
    V.
    5
    (0 Arvostelut)
    Paikka oli moitteeton, esimerkki siitä, miten leipää valmistetaan ja tehdään Pariisissa. Suosittelen sitä arvostamaan työskentelytapaa toisessa paikassa.
  • Katso lisää

    Lisätietoa

    Peruutuskäytäntö