Konditoria kierros Pariisissa
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Opi valmistamaan leivonnaisia ja leipiä, jotka kuuluvat hyvään pariisilaiseen aamiaiseen. Pariisin mestarikondiittori opettaa sinua valmistamaan ja leipomaan leivonnaisia, joita hän myy liikkeessään joka aamu.
Tällä kahden tunnin leivontatunnilla valmistat ja leivot hänen kanssaan hänen omassa uunissaan ja nautit herkullisen perinteisen ranskalaisen aamiaisen. Ja kaikki tämä petit comité -ryhmässä: ryhmässäsi on noin 9 henkilöä, joten voitte kaikki olla lähellä mestaria leivonnaisia tehdessänne.
- Leivoleipiä ja kakkuja yleisölle avoimessakonditoriassa.
- Opi mestarikondiittorin leivontatekniikat
- Nauti perinteisestä ranskalaisesta aamiaisesta ja ota kurssin päätteeksi mukaasi vastaleivottu patonki .
Sisältö
- Ranskalainen leivonnaiskurssi pariisilaisen konditorian takahuoneessa.
- Herkullinen perinteinen ranskalainen aamiainen
- Ota mukaan vastaleivottu patonki toiminnan päätteeksi.
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tutustu omakohtaisesti siihen, miksi ranskalaiset croissantit ovat suosikkeja. Ota perheesi tai ystäväsi mukaan tälle mestarikondiittorin pitämälle ruoanlaittokurssille perinteisessä pariisilaisessa leipomossa.
Jos pidät itseäsi ruokahulluna, tämä kurssi on sinulle. Valmistat noin kahden tunnin ajan omia leivonnaisia ja opit samalla asiantuntijakondiittorilta, mistä ranskalaiset leivonnaiset ovat kuuluisia.
Pienessä , noin 9 hengen ryhmässä olette kaikki lähellä mestaria, kun valmistatte makeisia. Työpöydän ääressä hän kertoo sinulle jauhotyypeistä ja niiden määristä, jotta sinäkin osaat leipoa patongin tai pain au chocolatin. Mestari selittää ainesosien merkityksen, miten sekoituksista päätetään ja miten ne valmistetaan niin, että niiden maku ja rakenne tulevat mahdollisimman hyvin esille.
Hän näyttää myös ranskalaiset taittotekniikat ja leivontaan liittyvän huolellisuuden. Ja koska hän on ammattimaisessa uunissa, hän näyttää sinulle myös koneet, joita he käyttävät joka aamu valmistellakseen tuotteita, joita he myyvät sinä päivänä.
Vierailun päätteeksi voit viedä kotiin herkullisen vastaleivotun patongin.
Tämä aktiviteetti on ihanteellinen, jos lähdet lasten kanssa: likaantuminen on enemmän kuin sallittua, ja heillä on hauskaa leikkiä leipuria oikeassa leipomossa, sillä kun olet uunissa leipomassa, he voivat myös nähdä, miten leipomotiimi lähettää asiakkaat.