Pastel de Nata -keittokurssi Lissabonissa
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Jos on olemassa yksi makeinen, jota kaikki rakastavat ja josta on tullut Portugalin gastronominen ikoni, se on pastel de nata . Tällä 2 tunnin kurssilla opit valmistamaan tätä perinteistä portugalilaista herkkua sekä toisen perinteisen portugalilaisen reseptin. Kun olet valmis, sinulla on mahdollisuus maistaa omia luomuksiasi.
Tämän kokemuksen aikana opit valmistamaan näitä pieniä herkkuja, joilla voit yllättää perheesi ja ystäväsi. Kokemuksen maksimoimiseksi tämä aktiviteetti järjestetään pienissä, noin 15 hengen ryhmissä asiantuntijaohjaajan johdolla.
- Opi leipomaan kaksi kulinaarista herkkua: Pasteles de nata (kermakakkuja) ja toinen perinteinen portugalilainen resepti.
- Tämän 2-tuntisen kurssin aikana voit nauttia kupin kahvia tai teetä. Sinulla on myös mahdollisuus maistaa omaa kulinaarista mestariteosta.
- Ota tämä kulinaarinen tieto mukaasi ja yllätä perheesi, kumppanisi ja ystäväsi makealla puolellasi.
Sisältö
- Pasteles de nata -ruokakurssi ja toinen perinteinen portugalilainen resepti.
- Kahvia tai teetä.
- Maista omaa kulinaarista luomustasi.
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Yksi Portugalin merkittävimmistä viehätyksistä on sen gastronomia. Pastéis de Belém tai pastéis de Belém on maan ikonisin perinteinen makeinen, ja sen suosio on levinnyt ympäri maailmaa. Kahvi- tai teekupposen ääressä 2 tunnin kurssin aikana opit valmistamaan pasteléis de nata - ruokaa kuin todellinen ammattilainen sekä toisen portugalilaisen keittiön reseptin.
Lopuksi voit maistaa gastronomista mestariteosta ja jakaa maistiaiset muiden kulinaristien kanssa. Ota tämä kokemus mukaasi kotiin ja yllätä rakkaasi suloisella puolellasi toteuttamalla käytännössä tässä toiminnassa oppimasi tiedot. Kurssi järjestetään pienissä, noin 15 hengen ryhmissä, jotka saavat ohjeita ammattikokilta.
Oletettavasti resepti on ollut salaisuus lähes 200 vuotta, ja sen tiettävästi tietää korkeintaan seitsemän ihmistä maailmassa. Tämä portugalilainen herkku sisältää lehtitaikinasta valmistetun leivonnaisen, ja kerma valmistetaan munankeltuaisesta, sokerista ja maidosta.
Lisäksi Portugalissa on sananlasku: "Morsian, joka syö kakkua, ei ota sormustaan pois". Häiden jälkeen on perinteistä, että kihlapari pysähtyy syömään kermakakkua. Pastéis de belémillä on tietysti hyvin merkittävä rakkauteen viittaava merkitys, minkä vuoksi ne sopivat erinomaisesti romanttisille treffeille kumppanin kanssa.