Perulainen kokkauskurssi Cuscoossa
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Opi valmistamaan joitakin perulaisen gastronomian tunnusomaisimpia ruokia tällä Cuscossa järjestettävällä ruoanlaittokurssilla. Paikallisen kokin johdolla vierailet perinteisillä markkinoilla ja pääset sitten kokeilemaan reseptejä, kuten cevicheä, lomo saltadoa ja pisco souria.
- Tutustu paikallisiin raaka-aineisiin opastetulla kierroksella perinteisillä markkinoilla.
- Valmista perulaisia ruokia ammattikokin kanssa.
- Maista kokkaamiasi ruokia ja tarjoa niiden seuraksi tyypillinen juoma, kuten pisco sour.
Sisältö
- Opastettu vierailu paikallisille markkinoille
- Tuoreet ainekset luokkaan
- Käytännön ruoanlaittokurssi ammattikokin kanssa
- Valmiiden ruokien maistelu
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Uppoudu perulaiseen kulttuuriin sen makujen kautta tällä kokkauskurssilla Cuscon sydämessä. Kokemus alkaa opastetulla kierroksella paikallisilla markkinoilla, jossa tutustut alueen tyypillisiin tuotteisiin ja opit tunnistamaan perulaisen keittiön tärkeimmät ainesosat. Kokki selittää hedelmien, vihannesten, yrttien ja muiden paikallisten tuotteiden käyttöä samalla, kun ostat kurssilla tarvitsemasi.
Markkinakierroksen jälkeen suuntaat keittiöön, jossa käytännön osuus alkaa. Kokin opastuksella valmistat joitakin Perun perinteisimpiä ruokia. Erinomaisimpia reseptejä ovat ceviche (tuoretta kalaa ja limemehua), lomo saltado (kreolilaiseen tyyliin vihannesten kanssa paistettua lihaa) tai causa limeña. Opit myös valmistamaan kuuluisan perulaisen cocktailin: pisco sourin.
Aikaisempaa kokemusta ruoanlaitosta ei tarvita, sillä kokki opastaa sinua askel askeleelta. Lisäksi ryhmä on pieni, joten saat aina henkilökohtaista huomiota.
Kun olet saanut ruoanlaiton valmiiksi, voit istua alas ja nauttia valmistamistasi ruokalajeista. Se on erinomainen tilaisuus nauttia työstäsi, keskustella muiden osallistujien kanssa ja oppia lisää Perun ruokakulttuurista.
Tämä kurssi ei ole pelkkää gastronomista toimintaa, vaan hauska ja erilainen tapa tutustua paikalliseen elämään Cuscossa ja viedä kotiin erittäin maukas osa matkasta.