Skopjen Ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Tutustu perinteiseen skopjelaiseen keittiöön tällä yksityisellä kokkikurssilla. Sen lisäksi, että vierailet isäntäväen kotona, käyt myös paikallisilla markkinoilla, joista ostat raaka-aineet.
Kurssin jälkeen nautitte yhdessä valmistettuja ruokia, ja kahvi, tee tai vesi sisältyy hintaan. Sinun ei tarvitse huolehtia kuljetuksista koul ulle ja takaisin , sillä myös ne sisältyvät hintaan.
- Opi valmistamaan perinteisiä makedonialaisiaruokia tässä yksityisessä kokemuksessa paikallisten kanssa.
- Uppoudu paikalliseen kulttuuriin ja maista itse valmistamiasi ruokia.
- Vieraile paikallisilla markkinoilla, ja paluukuljetukset ilmastoidulla ajoneuvolla sisältyvät hintaan.
Sisältö
- Ruoanlaittokurssi Skopjessa
- Yksityinen kokemus
- Vierailu paikallisilla markkinoilla
- Edestakainen kuljetus ilmastoidulla ajoneuvolla
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Koe makedonialainen kulttuuri sen herkullisen keittiön kautta tällä yksityisellä kokkikurssilla Skopjessa. Kokemukseen osallistuu vain sinä ja isäntäväsi. Sinulla on mahdollisuus oppia valmistamaan perinteisiä makedonialaisia ruokia mukavasti paikallisessa kodissa.
Meno-paluu kuljetukset ilmastoidulla ajoneuvolla sisältyvät hintaan. Ennen kuin aloitat ruoanlaiton, isäntäväki vie sinut paikallisille markkinoille katsomaan, mistä parhaat raaka-aineet hankitaan.
Makedonialaiseen keittiöön intohimoisesti suhtautuva isäntäsi opastaa sinua useiden aitojen ruokien valmistuksessa ja jakaa kanssasi kulinaarisia tekniikoita ja sukupolvelta toiselle siirtyneitä salaisuuksia.
Sen lisäksi, että opit kokkaamaan, tämä kurssi antaa sinulle myös mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa paikallisten kanssa ja uppoutua paikalliseen kulttuuriin. Isäntäsi jakaa kanssasi tarinoita ja perinteitä, kun kokkaatte yhdessä. Lopussa voit maistella omia ruokiasi, joten lounas ja juomat sisältyvät jo hintaan.