Tulum Meksikolaisen Ruoanlaittokurssi

4.9
(10 Arvostelut)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 3 tuntia
Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
83 € 76 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti
  • Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!

Yleiskatsaus

Meksikolainen ruoanlaittokurssi Tulumissa vie sinut matkalle alueen perinteisten makujen pariin. Ammattitaitoinen kokki toivottaa sinut tervetulleeksi kotiinsa ja opastaa sinua Meksikon ruokakulttuurissa. Valmistatte yhdessä tyypillisen kolmen ruokalajin menun jälkiruokineen. Kolmen tunnin kurssin jälkeen maistatte valmistamianne herkkuja, nautitte mezcalia ja jaatte sen luokkatovereidenne kanssa.

  • Tutustu meksikolaisen gastronomian salaisuuksiin tällä Tulumin kokkikurssilla.
  • Valmista perinteinen kolmen ruokalajinateria ja syö se lopuksi.
  • Tutustu mezcal-juomaan ja nauti maistiaisesta luokkatovereidesi kanssa.

Sisältö

  • Meksikolainen ruoanlaittokurssi Tulumissa
  • Kouluttaja ja ammattikokki
  • Kolmen ruokalajin menun valmistaminen
  • Ainesosat ja välineet ruokalistan valmistamiseksi

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Osallistumalla tähän Tulumissa järjestettävään meksikolaiseen kokkikurssiin tutustut alueen gastronomian perinteisiin makuihin ja tekniikoihin noin kolmen tunnin aikana.

Meksikon ruokakulttuuriin erikoistunutammattikokki toivottaa sinut tervetulleeksi viihtyisään kotiinsa, jossa raaka-aineiden opettamisen lisäksi opit myös menneisyyden kulttuurien, kuten atsteekkien valtakunnan ja mayojen sivilisaation, moninaisuudesta.

Tutustut tyypillisiin valmistusmenetelmiin, joilla valmistetaan joitakin alueen edustavimpia ruokalajeja. Opettajasi esittelee sinulle klassiset ainesosat, joita käytetään tärkeimpiin resepteihin tyhjästä, kuten erilaiset chililajit ja sen, mitä oikeaan tortillaan kuuluu.

Sitten toteutat oppimasi valmistamalla herkullisen kolmen ruokalajin aterian, johon kuuluu alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka, noudattaen meksikolaisissa perheissä sukupolvelta toiselle periytyviä ohjeita.

Kun kokkauskurssi on ohi, on aika istahtaa alas ja nauttia valmistamastasi erinomaisesta ruoasta. Ilmapiiri on rento, ihanteellinen seurusteluun ja tarinoiden ja makujen jakamiseen luokkatovereiden kanssa.

Lopuksi osallistut mezcalin maisteluun, joka on yksi alueen perinteisistä alkoholijuomista, jota voit maistaa ja oppia, miten sitä valmistetaan.

Arvostelut

4.9
· 10 Arvostelut
  • N
    N.
    5
    (0 Arvostelut)
    Täydellinen tapa tutustua Meksikoon syvällisemmin.
  • X
    X.
    5
    (0 Arvostelut)
    Ruoanlaittokurssin päätteeksi nautin valmistamistamme herkullisista ruokalajeista, joiden seurana oli virkistäviä "jarritos de agua fresca", olutta tai viiniä - se oli täydellinen ja tyydyttävä kokemus!
  • C
    C.
    5
    (0 Arvostelut)
    Opin lajittelemaan ja valmistamaan kuivattuja chilejä, jotka ovat tärkeä osa meksikolaista keittiötä. Löysin myös kiehtovia yksityiskohtia tortillojen valmistusprosessista ja sain tilaisuuden oppia ja harjoitella sitä itse.
  • G
    G.
    4
    (0 Arvostelut)
    Kulinaarinen kokemus alkoi mielenkiintoisella perehdytyksellä Meksikon olennaisiin ainesosiin ja edustaviin makuihin, ja nyt tunnen olevani kuin kala vedessä.
  • Katso lisää

    Lisätietoa

    Peruutuskäytäntö