Meksiko Cityn Meksikolaisen Ruoan Kokkauskurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Tutustu meksikolaiseen ruokakulttuuriin tällä noin 3,5 tunnin mittaisella perinteisellä ruoanlaittokurssilla Mexico Cityssä. Pienissä, noin 10 hengen ryhmissä ja ammattikokin opastuksella opit valmistamaan 3 aitoa meksikolaista ruokalajia. Ennen ruoanlaittoa käy kokin kanssa paikallisilla markkinoilla ostamassa tarvittavat ainekset ja ryhtyä töihin. Nauti tästä käytännönläheisestä kokemuksesta joko aamulla tai iltapäivällä, ja huipentumana on lounasaikaan maistiaiset luomuksistasi.
- Tutustu perinteisten meksikolaisten ruokien valmistukseen tällä 3,5 tunnin kokkauskurssilla Mexico Cityssä.
- Opi ammattikokin reseptejä ja tekniikoita kotiruokaan.
- Valmista 3 meksikolaista ruokalajia ja nauti sitten runsaasta maistelusta kustakin annoksesta.
- Valitse joko aamu- tai iltapäiväkurssi ja nauti ainutlaatuisesta kokemuksesta pienissä, noin 10 hengen ryhmissä.
Sisältö
- Noin 3,5 tuntia kestävä meksikolainen ruoanlaittokurssi Mexico Cityssä.
- Ammattikokki.
- Vierailu paikallisilla markkinoilla.
- Ainekset, ruoanlaittovälineet ja reseptit.
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Nauti aidosta kulinaarisesta kokemuksesta tällä noin 3,5 tunnin mittaisella meksikolaisella ruoanlaittokurssilla Mexico Cityssä. Osallistu tähän ruoanlaittotyöpajaan aamulla tai iltapäivällä ja valmista pienissä, noin 10 hengen ryhmissä hauskasti herkullisia meksikolaisia ruokia. Ammattikokin kanssa opit erilaisia meksikolaisen keittiön reseptejä ja kurssin päätteeksi nautit herkullisen 3 ruokalajin meksikolaisen lounaan .
Ennen ruoanlaiton aloittamista käytte yhdessä kokin ja pienryhmänne kanssa paikallisilla markkinoilla Meksikon sydämessä, josta löydätte tuoreita raaka-aineita ruokien valmistusta varten. Kokkiohjaajasi ansiosta opit kaikki paikallisen keittiön salaisuudet ja sinulle opetetaan eri tekniikoita parhaiden meksikolaisten ruokien valmistamiseksi.
Valmistat seuraavien kolmen tunnin aikana yhteensä kolme tyypillistä meksikolaista ruokalajia ja sinusta tulee meksikolaisen keittiön asiantuntija. Molesista tamaleihin, opit valmistamaan aitoa meksikolaista guacamolea sekä valmistamaan tyypillisiä alueellisia kastikkeita. Ruokalistat ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevat vuodenaikojen mukaan.
Tällä värien, makujen ja tekstuurien kurssilla teet omat tortillasi ja valmistat parhaat meksikolaiset tacot . Vuodenaikojen mukaan valmistat lopuksi tyypillisen meksikolaisen muhennoksen, joka voi olla herkullinen mole-muhennos, tinga-muhennos tai meksikolaistyylinen lihapata. Jonkinlaisen kastikkeen ja monien muiden ainesosien avulla valmistat herkullisen meksikolaisen muhennoksen, joka on valmis nautittavaksi.
Olitpa sitten kasvissyöjä tai ei-kasvissyöjä, tämä meksikolainen ruokakurssi tarjoaa myös muita vaihtoehtoja kasvisruokaa sisältäviin ruokiin . Istu tunnin päätteeksi alas ja nauti jokainen ruokalaji ystävien ja muiden luokkatovereiden kanssa.