Meridan Ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Opettele valmistamaan tyypillisiä jukatekalaisia ruokia, joissa on kaikki niiden maku, näiden Méridan ruoanlaittokurssien ansiosta. Paikallisen kokin avustuksella opit niemimaan gastronomian salaisuudet ja valmistat perinteisen kolmen ruokalajin menun.
Tämä 5 tunnin kokemus sisältää myös raaka-aineiden ostoprosessin, joten opit kokkaamaan kaiken vaihe vaiheelta: parhaiden raaka-aineiden valinnasta siihen, että saat kustakin elementistä kaiken irti. Saat myös vilauksen vilkkaan kaupungin arjesta.
- Opit valmistamaan kolmen tyypillisen, Jukatanin osavaltion gastronomiaan kuuluvanruokalajin menun.
- Tutustu kaikkiin salaisuuksiin paikallisen ammattikokin opastuksella.
- Nauti kävelyretkestä Méridan kaupungin läpi ostamalla parhaita raaka-aineita sen markkinoilta.
Sisältö
- Asiantunteva paikallinen kokki
- Ruoanlaittokurssi
- Kolmen ruokalajin lounas
- Juomat
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tutustu syvälle Jukatanin osavaltion gastronomiaan ja opi valmistamaan aito kolmen ruokalajin paikallinen menu näillä Meridan ruoanlaittokursseilla, jotka ovat 5-tuntinen kokemus täynnä makua ja oppimista.
Aloitat seikkailusi kaupungin kaduilla, missä saat kurkistuksen jokapäiväiseen elämään ja tunnet itsesi paikalliseksi, kun kiertelet kaduilla ja kaupoissa etsien tuoreimpia ja parhaita raaka-aineita.
Voit valmistaa tyypillisiä jukatekalaisia ruokia, kuten empanadoja, sikilpak-kookoskermaa, papadzules-juustoja (keitetyllä kananmunalla täytettyjä maissitortilloja, jotka ovat perinteistä mayakeittiötä) tai poc chucia (fileoitua sianlihaa, jota marinoidaan hapanappelsiinilla, valkosipulilla ja pippurilla ja grillataan puuhiilellä planchassa tai grillissä).
Asiantuntevan paikallisen keittiömestarin opastuksella opit, miten jokaisesta ainesosasta saadaan irti kaikki makunystyrät, ja valmistat kolmen ruokalajin aterian kuin meksikolaisen keittiön mestari.