Los Cabosin Meksikolainen Ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Nauti ainutlaatuisesta gastronomisesta kokemuksesta noin 4 tunnin pituisella kokkauskurssilla Cabo San Lucasissa. Voit valita erilaisista menuista, jotka vaihtuvat viikon jokaisena päivänä, ja ostaa paikallisilta markkinoilta tuoreita raaka-aineita, joita voit valmistaa asiantuntijakokin kanssa.
Tämä aktiviteetti toteutetaan pienissä ryhmissä, jolloin voit oppia meksikolaisen keittiön tekniikoita ja reseptejä henkilökohtaisella tavalla. Lisäksi voit nauttia paikallisen kokin huomiosta ja neuvoista koko ajan. Kurssin päätteeksi nautit itse valmistamastasi erinomaisesta ateriasta.
- Osallistu 4 tunnin mittaiselle meksikolaiselle kokkikurssille.
- Tee ostoksia tuoreista raaka-aineista paikallisilta markkinoilta
- Opi paikallisen kokin asiantuntijalta
- Nauti henkilökohtaisemmasta kokemuksesta pienissä, enintään 8 hengen ryhmissä.
- Maistele paikallisia meksikolaisia makuja herkullisella aterialla.
Sisältö
- Meksikolainen ruoanlaittokurssi Los Cabosissa
- Ammattikokki
- Ruoka ja juomat
- Vierailu paikallisilla markkinoilla
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Uppoudu Meksikon kulinaariseen kulttuuriin Los Cabosissa järjestettävällä, noin 4 tuntia kestävällä ruoanlaittotunnilla. Aloitat yhdessä oppaan kanssa vierailulla maustemarkkinoille ja tortillamyymälään, josta voit ostaa tuoretuotteita oppituntia varten.
Sen jälkeen saavutte kokin luokse valmistamaan täydellisen aterian, joka sisältää herkullisen pääruoan, kastikkeita, lisukkeita ja tortilloja, jotka voitte nauttia kuumana grillistä.
Samalla kun kokkaat, opit valmistamasi ruoan kulttuurista ja kontekstista ja saat kokilta vinkkejä, miten voit toistaa reseptin omassa kodissasi.
Kun ateria on valmis, istuudu alas ja nauti valmistamastasi ruo asta juomien kera. Päivän menu voi vaihdella tamaleista, merenelävistä, tacoista, lihasta ja muusta, mutta se on aina ainutlaatuinen ja herkullinen kokemus!
Tunti järjestetään pienissä, noin 8 hengen ryhmissä, jotta gastronominen toiminta olisi henkilökohtaisempaa.