Tanger Marokkolainen Ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Tutustu marokkolaiseen keittiöön tällä kurssilla Tangerissa. Tässä yksityisessä kokemuksessa pääset paikallisen kotiin oppimaan tämän arabimaan rikkaasta ruokakulttuurista noin kahdeksan tuntia kestävässä toiminnassa. Voit valmistaa vähintään viisi ruokalajia eksoottisista aineksista ja valmistaa tyypillisen marokkolaisen pastillan, kanatajinen, perinteisen leivän tai kuskusin.
Paikallinen opas saattaa sinut medinaan ostamaan ainekset näitä ruokia varten. Sinulla on myös mahdollisuus mennä Cap Sparteliin ja nähdä Herkuleksen luola sekä ratsastaa kamelilla, jos valitset opastetun kierroksen.
- Opi marokkolaista ruokakulttuuria paikalliselta tällä yksityisellä ruoanlaittokurssilla Tangerissa.
- Käy paikallisoppaan kanssa perinteisillä markkinoilla ostamassa ainekset valmistamiisi ruokiin.
- Valmistaudu kiipeämään kamelin selkään ja vierailemaan myös Cap Spartelissa tämän noin kahdeksan tuntia kestävän kokemuksen aikana, jos valitset opastetun kierroksen.
Sisältö
- Marokkolainen ruoanlaittokurssi
- Pääsy paikallisen kotiin
- Viiden ruokalajin valmistaminen
- Kahvi tai tee
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tutustu marokkolaiseen ruokakulttuuriin tällä ruoanlaittokurssilla Tangerissa. Tämä on kattava, noin kahdeksan tuntia kestävä yksityinen kokemus, jossa pääset paikallisen henkilön kotiin oppimaan, miten perinteisimpiä marokkolaisia ruokia, kuten pastellaa ja couscousia, valmistetaan.
Lähdet paikallisen oppaan kanssa Tangerin medinaan käymään eri markkinoilla ja ostamaan eri ruokien valmistamiseen tarvittavat ainekset. Yksi niistä voi olla esimerkiksi tajine, jonka voit valmistaa kanasta. Tämä ruokalaji on samannimisessä kattilassa valmistettu muhennos, joka on yksi Marokon tyypillisimmistä asioista.
Toinen tyypillinen asia, jota maistat, on minttutee, joka kuuluu myös varaukseen, samoin kuin perinteinen leipä. Kaikki tämä on toimintaa, jossa voit ottaa reseptit mukaasi kotiin ja toistaa ne.
On syytä huomata, että marokkolaista ruokaa arvostetaan kaikkialla maailmassa sen rikkauden ja makujen monipuolisuuden vuoksi. Siinä sekoittuvat taitavasti maan historiallisen perinnön ja ainutlaatuisen maantieteellisen sijainnin vaikutteet, ja voit tutustua arabien ja berberien ruokaperinteiden herkulliseen yhdistelmään.
Lounaan lisäksi sinulla on halutessasi mahdollisuus ratsastaa kamelilla ja nähdä Tanger eri näkökulmasta. Nousette Cap Sparteliin, josta on upeat näkymät Atlantin valtamerelle ja Välimerelle sekä Espanjalle, jos sää sallii. Näet myös Herkuleksen luolan, joka on yksi tämän marokkolaisen kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä, sillä se oli aikoinaan sulatusuuni, jossa asui muun muassa espanjalaisia, englantilaisia ja italialaisia yhteisöjä.