Rabat Marokon Ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Uppoudu marokkolaiseen ruokakulttuuriin tällä kokkauskurssilla, jonka järjestää kokenut paikallinen kokki Rabatissa. Pienessä ryhmässä ja noin 2,5 tuntia kestävässä toiminnassa opit valmistamaan perinteisiä marokkolaisia ruokia, joita voit sitten maistaa. Maistat myös tyypillistä teetä ja makeisia kokemuksessa, joka tarjoaa mahdollisuuden muokata ruokalistaa sekä vegaani- ja kasvissyöjävaihtoehtoja.
- Opettele tyypillisimpien ruokien valmistustekniikat kokeneen paikallisen kokin kanssa.
- Kokkaa ja maista perinteisiä marokkolaisia ruokia sekä teetä ja makeisia.
- Hyödynnä pienryhmäkokemus.
Sisältö
- Ruoanlaittokurssi
- Ainesosat
- Lounas keitettyjen ruokien kanssa
- Kahvi tai tee
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Osallistu kokkauskurssille Rabatissa kokeneen kokin johdolla. Astu paikallisen keittiöön ja tutustu marokkolaisen gastronomian suosituimpiin ainesosiin ja ruokiin, joissa mausteet ovat tärkeässä asemassa.
Noin kahden ja puolen tunnin ajan opit tekniikoita, joita käytetään tyypillisimpien ruokien, kuten couscousin ja tajinen, valmistamiseen. Pääset myös maistamaan maurilaista teetä, jonka seurana on tyypillisiä makeisia.
Enintään 8 hengen ryhmässä voit räätälöidä ruokalistan makusi ja kiinnostuksesi mukaan, ja tarjolla on myös vegaani- tai kasvisruokavaihtoehto.
Kun kaikki on valmista, nauti ateria valmistamiesi ruokien kera.