Paroksen Ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Opi valmistamaan kotitekoista pastaa tyhjästä tällä ruoanlaittokurssilla Paroksella, Kreikassa. Noin 25 hengen ryhmissä ja yhdessä ammattikokin kanssa saat selville kaikki Välimeren keittiön salaisuudet. Noin 90 minuutin ajan valmistatte aitoja italialaisia alkupaloja ja nautitte alkoholijuomia .
- Tutustu Välimeren ruokakulttuurin salaisuuksiin tällä kurssilla kauniilla Paroksen saarella .
- Opi valmistamaan aitoa käsintehtyä pastaa asiantuntijakokin avustuksella.
- Nauti Spritz-cocktailia ja italialaisia välipaloja koko kurssin ajan.
Sisältö
- Ruoanlaittokurssi Paroksella.
- Välipalat ja alkoholijuomat.
- Ammattikokki.
- Kuljetukset luokkapaikalle ja sieltä pois.
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Uppoudu Välimeren keittiön hämmästyttävään maailmaan tällä italialaisella ruoanlaittokurssilla Paroksella . Tämä koko kulinaarinen kokemus tapahtuu kauniissa italialaisessa ravintolassa Parikiassa, Kreikassa , ja se toteutetaan enintään noin 25 hengen ryhmissä.
Saavuttuasi ravintolaan ammattitaitoinen kokki toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi ja opastaa sinua askel askeleelta, kunnes osaat valmistaa aitoja italialaisia ruokia .
Noin 90 minuuttia kestävän kurssin aikana opit valmistamaan käsintehtyä pastaa tyhjästä. Keittiömestari opastaa sinua askel askeleelta ja opettaa sinulle kaikki perinteiset tekniikat ja välineet, joilla pasta valmistetaan oikein.
Työskentelet tuoreiden, paikallisten elintarvikkeiden parissa ja pääset valmistamaan alkupaloja, kuten bruschettoja ja crostineja . Kun kaikki on valmista, voit istua alas ja nauttia luomuksestasi koko ryhmän seurassa. Aterian seuraksi voit nauttia herkullisia viinejä ja cocktaileja, kuten Spritziä, sekä voileipiä ja muita välipaloja .