Veronan pasta- ja tiramisun Valmistuskurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
Yleiskatsaus
Tämä ruoanlaittokurssi kestää noin 3 tuntia, ja sen aikana voit valmistaa klassisia italialaisia ruokia: mozzarellalla ja anjoviksilla täytettyä bruschettaa, ricotta- ja pinaattitäytteisiä ravioleja sekä tiramisua. Kun varaat tämän kokemuksen, pääset paikallisen asiantuntijakokin kotiin, joka antaa sinulle hyödyllisiä ruoanlaittovinkkejä ja niksejä. Varauksen yhteydessä voit valita lounaan tai illallisen. Kokonaishintaan sisältyy tervetuliaisaperitiivi, vesi ja viini.
- Nauti pienille ryhmille suunnitellusta aktiviteetista
- Opi valmistamaan ricotta- ja pinaattiraviolia ja herkullista tiramisùa paikallisen kokin johdolla.
- Nauti tervetuliaisaperitiivi
Sisältö
- Pasta ja tiramisu ruoanlaittokurssi
- Asiantunteva kokki
- Aperitiivi
- Lounas tai lounas (3 ruokalajia)
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tämä ruoanlaittokurssi järjestetään kokeneen veronalaisen kokin kotona, joka avaa kotinsa ovet pienille ruoanystävien ryhmille. Kurssi kestää noin 3 tuntia ja sisältää tervetuliaisjuoman, viiniä, vettä ja kahvia. Yhdessä paikallisen kokin kanssa luodaan kolmen ruokalajin menu, joka aloitetaan perinteisellä alkupalalla: mozzarellalla ja anjoviksilla maustettu bruschetta, jossa anjoviksen maku on ristiriidassa juuston makeuden kanssa.
Kokemus jatkuu raviolien valmistuksella, joka on tuoretta pastaa, joka on täytetty ricottalla ja pinaatilla. Taikinan sisältämien kananmunien ansiosta tuoreen pastan maku on voimakkaampi, ja sen huokoisen rakenteen ansiosta se säilyttää kastikkeet paremmin. Lopuksi opit valmistamaan transalpiinisen maan tähtijälkiruoan: tiramisùn. Tämä makea syntyi Veronan alueella 1970-luvulla.
Tämä menu sopii kasvissyöjille. Kokemus sisältää viiniä, vettä ja kahvia, ja se voidaan toteuttaa mihin aikaan vuodesta tahansa. Se on loistava idea ruoan ystäville, yksin tai perheen kanssa matkustaville.