Venetsian pasta- ja tiramisun Valmistuskurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
Yleiskatsaus
Tämä Venetsiassa järjestettävä pasta- ja tiramisukeittokurssi kestää noin 3 tuntia, ja sinulla on mahdollisuus päästä paikallisen kokin kotiin. Hänen avuliaiden vinkkiensä ansiosta opit valmistamaan joitakin italialaisen ja venetsialaisen perinteen keskeisiä ruokalajeja. Varauksen yhteydessä voit valita lounaan tai illallisen. Aperitiivi, vesi ja viini sisältyvät hintaan.
- Opi valmistamaan tuoretta pastaa
- Tutustu tiramisùn valmistukseen
- Opi vinkkejä ja niksejä asiantuntijakokin selitysten ansiosta.
Sisältö
- Pasta ja tiramisu ruoanlaittokurssi
- Asiantunteva kokki
- Aperitiivi
- Lounas tai lounas (3 ruokalajia)
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Valitsemalla tämän 3-tuntisen pastan ja tiramisun kokkauskurssin sinulla on mahdollisuus nauttia omaperäisestä kokemuksesta Venetsiassa. Paikallisen kokin kanssa opit valmistamaan tuoretta pastaa ja yhtä Italian kuuluisimmista jälkiruoista, tiramisua.
Tuorepastan valmistaminen ei välttämättä ole vaikeaa, mutta se vaatii aikaa, harjoittelua ja hieman kädentaitoa. Ei hätää, kokki antaa sinulle hyödyllisiä vinkkejä. Taikinan sisältämien kananmunien ansiosta se on yleensä kimmoisampaa ja pehmeämpää kuin kuivapasta ja imee kastikkeet hyvin. Sinulla on mahdollisuus valmistaa fettuccinea, tagliatellea ja/tai tuoretta täytettyä pastaa.
Jälkiruokana on pakko nauttia tiramisua, joka nousi italialaisen keittiön tunnusmerkiksi 1970- ja 1980-luvuilla. Sen uskotaan olevan peräisin Venetsiasta tai läheisestä Trevisosta.
Kokemukseen sisältyy viiniä, vettä ja kahvia. Se on loistava idea herkkusuille, yksin tai perheen kanssa matkustaville.