Venetsian Paikallisten Markkinoiden Vierailu ja Yksityinen Ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
Yleiskatsaus
Tässä kokemuksessa yhdistyvät vierailu Venetsian lähimarkkinoilla, joista ostat lounaan tai illallisen ainekset, ja yksityinen kokkikurssi, jossa maistellaan paikallisia erikoisuuksia, kuten sarde in saor tai baccalà mantecato. Kurssi kestää noin 5 tuntia, ja siihen sisältyy tervetuliaisaperitiivi, viiniä, vettä ja kahvia.
- Kuljeskele naapuruston markkinoilla ja koe venetsialaisten arki.
- Nauti kolmen ruokalajin menu, jossa on alueellisia erikoisuuksia.
- Nauti tervetuliaisaperitiivi
Sisältö
- Vierailu paikallisilla markkinoilla
- Yksityinen ruoanlaittokurssi
- Asiantunteva kokki
- Maistelu
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tähän kokemukseen sisältyy vierailu Venetsian markkinoilla ja yksityinen ruoanlaittokurssi, jossa maistellaan paikallisia erikoisuuksia. Kurssi kestää noin 5 tuntia, ja se sopii täydellisesti kaikille ruoanlaiton harrastajille.
Venetsian markkinat ovat täydellinen paikka tehdä ostoksia ennen lounaan tai illallisen valmistamista. Kuuluisin on epäilemättä Rialton markkinat. Ne on perustettu vuonna 1097, ja ne ovat yksi Italian tärkeimmistä ja vanhimmista, ja niillä on kuuluisat kalamarkkinat (Pescaria) sekä tuoreiden hedelmien ja vihannesten myyntikojut (Erbaria).
Kokemuksen ansiosta voit maistella Venetsian ruokakulttuuria, johon ovat vaikuttaneet niin meri ja laguuni kuin sisämaan tuotteet, mikä näkyy kuuluisimmissa paikallisissa resepteissä:
- Sarde in saor: marinoituja sardiineja makeahapossa kastikkeessa.
- Risotto de gò: Venetsian laguunille tyypillisestä kalasta valmistettu kermainen riisi.
- Baccalà mantecato: kuivattua ja suolattua turskaa, joka keitetään ja sekoitetaan maidon kanssa, kunnes se saa kermaisen koostumuksen.
- Fritole: pienet, makeat, perinteisesti karnevaalipäivänä valmistettavat leivokset.
Aperitiivi, viini, vesi ja kahvi sisältyvät toimintaan.