Torino Koe Ruokailu Paikallisen Kodissa

4.7
(10 Arvostelut)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia
Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
119 € 109 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti
  • Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!

Yleiskatsaus

Ruokakulttuurikokemus yksityiskodissa on suositeltavaa niille, jotka etsivät aitoa toimintaa, ja hyvän ruoan ystäville. Osallistut aitoon ruoanlaittoesitykseen ja pääset maistamaan erikoisuuksia, kuten bagna càuda ja vitello tonnato. Lounas (tai illallinen) kestää noin 2,5 tuntia, ja sen lisäksi on tarjolla paikallisia viinejä, vettä ja kahvia.

  • Nauti yksityisestä aktiviteetista
  • Astu sisään paikallisen henkilön kotiin ja maista alueen erikoisuuksia.
  • Maista Piemonten parhaita viinejä

Sisältö

  • Näytä ruoanlaitto
  • Lounas tai illallinen 4 ruokalajin menulla
  • Juomat (vesi, viini ja kahvi)

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tämä yksityinen kokemus sopii erityisesti ruoan ystäville. Pääset paikallisen henkilön kotiin, joka valmistaa täydellisen menun (alkuruoka, pääruoka, pääruoka ja jälkiruoka) silmiesi edessä. Lounaan (tai illallisen) aikana voit myös maistella paikallisia viinejä ja nauttia kupin kahvia aterian päätteeksi. Aktiviteetti kestää noin 2,5 tuntia.

Piemonten keittiöön ovat vaikuttaneet sekä kansanperinne että hallitsijahuoneen hienostuneet reseptit. Se ei ole niemimaan kuuluisinta, mutta siinä on herkullisia reseptejä, jotka on valmistettu laadukkaista raaka-aineista, kuten esim:

  • Tomini al verde: Tomino on tyypillinen Piemonten juusto. Tässä versiossa se viipaloidaan ja maustetaan öljyyn, persiljaan, kapriksiin, sardelleihin ja valkosipuliin perustuvalla kastikkeella.
  • Bagna càuda: erittäin maukas kastike, joka perustuu sardelliin, valkosipuliin ja oliiviöljyyn. Se tarjoillaan kuumana tuoreiden ja keitettyjen vihannesten kera.
  • Agnolotti del plin: herkullista pastaa, joka on täytetty paistetulla tai haudutetulla lihalla. Se tarjoillaan yleensä voin ja salvian kanssa.
  • Panissa: risotto, jossa on tuoreita papuja ja salame della dujaa, laardissa kypsytettyä makkaraa.
  • Fritto misto alla piemontese: erityinen paistettu ruokalaji, jossa sekoittuvat suolainen ja makea. Se valmistetaan maksasta, kinkusta, makkarasta, amarettista ja vihanneksista.
  • Vitello tonnato: ohuiksi viipaleiksi leikattua kypsennettyä vasikanlihaa tonnata-kastikkeella (tonnikalaa, anjovista, munankeltuaisia, kapriksia, keittomehua ja sitruunamehua).
  • Bonet: munista, kaakaosta, kahvista ja amaretti-kekseistä valmistettu jälkiruoka.

Ruokalista on havainnollinen, sillä se riippuu isännästä ja liittyy hänen perheensä resepteihin. Tapahtumaan kuuluu myös viinejä, jotka ovat toinen Piemonten ylpeydenaihe. Alue on kuuluisa viineistä, kuten Barbera d'Asti, Barolo, Dolcetto ja Barbaresco.

Arvostelut

4.7
· 10 Arvostelut
  • Z
    Z.
    5
    (0 Arvostelut)
    Mikään ei ole parempaa kuin syödä Torinon parhaita herkkuja kuin paikallisen kotona!
  • X
    X.
    5
    (0 Arvostelut)
    Heti alusta alkaen olin iloinen nähdessäni, miten he valmistivat niin herkullisia ruokia näytösruoan avulla. Pystyin arvostamaan valmistusta vaihe vaiheelta, kunnes se tarjoiltiin pöytään. Se on taidetta vailla vertaa. Kaikki oli huippulaatua, jopa viini oli uskomatonta.
  • H
    H.
    5
    (0 Arvostelut)
    Hienoa!
  • M
    M.
    4
    (0 Arvostelut)
    Kaikki oli erittäin maukasta, viini ei ollut se, mistä pidin eniten, mutta loput olivat loistavia.
  • Katso lisää

    Lisätietoa

    Peruutuskäytäntö