Sorrenton pasta- ja tiramisun Valmistuskurssi

5
(4 Arvostelut)

Tietoa tästä aktiviteetista

Kesto: 3 tuntia
Välitön vahvistus
Alkaen
176 € 160 €
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Tämä pastan ja tiramisun kokkauskurssi Sorrentossa kestää noin 3 tuntia, ja voit astua paikallisen asunnon sisään. Asiantuntevan kokin neuvojen ansiosta valmistat kolmen ruokalajin menun, joka sisältää paikallisen gastronomisen perinteen klassikoita, kuten caponataa, gnocchi alla sorrentina ja herkullista sitruunatiramisua. Aperitiivi, viini, vesi ja kahvi sisältyvät hintaan. Kun varaat aktiviteetin, voit valita lounaan tai illallisen.

  • Opi kokkaamaan perinteisiä erikoisuuksia, kuten gnocchi alla sorrentina tai tiramisù al limone, asiantuntevan kokin kanssa.
  • Nauti pienille ryhmille suunnitellusta aktiviteetista
  • Koe aito italialainen kokemus

Sisältö

  • Pasta ja tiramisu ruoanlaittokurssi
  • Asiantunteva kokki
  • Aperitiivi
  • Lounas tai lounas (3 ruokalajia)

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tämä pastan ja tiramisun kokkauskurssi järjestetään yksityisessä asunnossa Sorrentossa, ja se on suunniteltu pienille ryhmille. Varauksen yhteydessä on mahdollista valita lounas tai illallinen. Noin 3 tunnin aikana paikallinen kokki opettaa sinulle, miten valmistetaan alueen tyypillisiä ruokia, kuten esim:

  • Caponata: muhennos, joka perustuu munakoisoihin, tomaattiin, vihreisiin oliiveihin, kapriksille ja mausteisiin.
  • Gnocchi alla sorrentina: herkullinen gnocchi-annos, jossa on puhvelimozzarellaa ja tomaattikastiketta.
  • Tiramisù al limone: muunnelma kuuluisasta jälkiruoasta. Sorrento on kuuluisa sitruunoistaan, jotka Euroopan unioni on hyväksynyt suojatulla alkuperänimityksellä ( DOP ). Siksi ruokalaji, jonka ainesosiin ne kuuluvat, ei voisi olla puuttumatta.

Kokemus sisältää viiniä, vettä ja kahvia, ja sitä voi nauttia mihin aikaan vuodesta tahansa. Se on loistava idea ruoan ystäville, yksin tai perheen kanssa matkustaville.

Arvostelut

5
· 4 Arvostelut
  • V
    V. H.
    5
    (0 Arvostelut)
    Ruoanlaittokurssi oli hauska ja rikastuttava kokemus, mutta olisi ihanteellista, jos tarjolla olisi enemmän valikkovaihtoehtoja.
  • I
    I. U.
    5
    (0 Arvostelut)
    Kokkikurssi Sorrentossa oli unohtumaton kokemus, opin tekemään pastaa ja tiramisua hauskalla ja herkullisella tavalla.
  • C
    C. J.
    5
    (0 Arvostelut)
    Oli ihanaa oppia tekemään pastaa ja tiramisua, se oli ainutlaatuinen kokemus Italian matkallani. En koskaan unohda, miltä tuntui valmistaa näitä ruokia omin käsin.
  • E
    E. C.
    5
    (0 Arvostelut)
    Kokkikurssi oli paras, opin tekemään pastaa ja tiramisua, joka oli herkullista. En koskaan unohda tätä kokemusta, se oli sen arvoista!
  • Lisätietoa

    Peruutuskäytäntö