Ruokailuelämys Roomassa
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
Yleiskatsaus
Tämä gastronominen kokemus lounaalla tai illallisella kestää noin 3 tuntia, ja se sisältää maistelumenun, tervetuliaisaperitiivin, viiniä ja vettä. Pääset roomalaisen perheen kotiin, jossa valmistetaan erikoisuuksia, kuten tonnarelli cacio e pepe, spaghetti alla carbonara tai kuuluisa supplì, joka on pääkaupungin katuruokaa.
- Astu paikallisen perheen kotiin ja nauti maukkaasta neljän ruokalajin menusta.
- Maista tonnarelli cacio e pepe, saltimbocca alla romana, supplì, carciofi alla giudia ja muita erikoisuuksia.
- Nauti pienille ryhmille suunnitellusta toiminnasta
Sisältö
- Lounas tai lounas (4 ruokalajia)
- Viini
- Vesi
- Kahvi
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tämän lounaan tai illallisen sisältävän gastronomisen kokemuksen avulla pääset roomalaisen perheen kotiin, jossa perhe valmistaa sinulle kuuluisimpia erikoisuuksia. Aperitiivi, viini ja vesi sisältyvät hintaan. Noin 3 tunnin aikana ehdit maistella paikallisen keittiön reseptejä.
Rooma on tunnettu pastaruoistaan, ja kokemuksen aikana voit kokeilla yhtä seuraavista erikoisuuksista:
- Spaghetti alla carbonara: kananmunien, guancialen (possun poskipala), pecorino romano -juuston ja mustapippurin yhdistelmä on yksinkertaisesti vastustamaton.
- Rigatoni con la Pajata: Rigatonicon la Pajata on vaatimaton ruokalaji, jossa käytetään pajataa, edullista vasikanlihaa, joka saavuttaa makunsa huipun pitkään kypsennettäessä.
- Tonnarelli cacio e pepe: spagettia muistuttava, mutta paksumpi pastatyyppi. Resepti on saanut nimensä pääaineksista: "cacio" (juusto) ja "pepe" (mustapippuri).
Kokemus päättyy jälkiruokaan. Kokki voi valmistaa jotakin tyypillistä, kuten zeppole di San Giuseppe, joka on hapantaikinaleivonnainen, joka paistetaan kullanruskeaksi ja rapeaksi ja täytetään kermaviilillä.