Positanon pasta- ja tiramisun Valmistuskurssi

5
(4 Arvostelut)

Tietoa tästä aktiviteetista

Kesto: 3 tuntia
Välitön vahvistus
Alkaen
152 € 139 €
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Osallistu noin 3 tunnin pituiseen gastronomiseen kokemukseen, joka järjestetään Positanossa sijaitsev assa kauniissa talossa, josta on näkymät Välimerelle. Innostunut paikallinen isäntä valmistaa kolmen ruokalajin menun , johon kuuluu herkullinen perinteinen pasta ja tiramisu, jota edeltää tervetuliaisaperitiivi. Hintaan sisältyy myös viiniä, vettä ja kahvia.

  • Nauti aidosta italialaisesta gastronomisesta kokemuksesta Positanossa järjestettävällä pastan ja tiramisun valmistuskurssilla.
  • Astu paikallisen perheen kotiin, josta on näkymät Amalfin rannikolle.
  • Nauti tervetuliaisaperitiivi ja kolmen ruokalajin menu kuohuviinin kanssa.

Sisältö

  • Pasta ja tiramisu ruoanlaittokurssi
  • Asiantunteva kokki
  • Aperitiivi
  • Lounas tai lounas (3 ruokalajia)

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Ruoanlaittokurssi Positanossa on omaperäinen ja erittäin suositeltava kokemus kaikille Amalfin rannikolla lomaileville. Aktiviteetti kestää noin 3 tuntia, ja se järjestetään paikallisen, ruoanlaittoon intohimoisesti suhtautuvan henkilön kotona.

Talossa, jossa kokemus järjestetään, on suuri ja kaunis parveke, josta on näkymät Positanon kristallinkirkkaalle merelle. Kuohuviiniä sisältävän aperitiivin jälkeen nautit kolmen ruokalajin menun, joka voi sisältää seuraavia erikoisuuksia:

  • Parmigiana di melanzane - herkullinen resepti, jossa on paistettuja munakoisoja, tomaattikastiketta, parmesan- tai mozzarellajuustoa, tuoretta basilikaa sekä hienonnettua valkosipulia ja sipulia. Lasagnen tapaan se on kerroksellinen, ja paistamisen tuloksena syntyy vastustamattoman maukas ruokalaji. Nimestään huolimatta sillä ei ole mitään tekemistä Parman kaupungin kanssa, vaan se viittaa luultavasti käytettyyn juustotyyppiin.
  • Ravioli ricotta e spinaci - Tuore pasta, jonka täytteenä on Italiassa hyvin suosittu ricotta ja pinaatti. Tarjoillaan yleensä voi-salvia-kastikkeen kanssa, mutta siitä on useita muunnelmia.
  • Tiramisù - Täydellinen tapa päättää mikä tahansa ateria makealla ja hienostuneella tavalla. Kahvilla liotettujen sienikakkujen ja pehmeän kerman kerrokset tekevät jokaisesta suupalasta nautinnon.

Kokemusta suositellaan kaikille herkkusuille, ja sitä on tarjolla ympäri vuoden. Varausta tehdessäsi voit valita, haluatko nauttia ruoanlaittokurssista lounaalla vai illallisella.

Arvostelut

5
· 4 Arvostelut
  • W
    W. V.
    5
    (0 Arvostelut)
    Ruoanlaittokurssi oli unohtumaton kokemus, opin paljon ja minulla oli hauskaa, vaikka mielestäni olisi parempi, jos ryhmä olisi pienempi, jotta saisin enemmän henkilökohtaista huomiota.
  • A
    A. S.
    5
    (0 Arvostelut)
    Opin tekemään pastaa ja tiramisua erittäin hauskalla ja aidolla tavalla, unohtumaton kokemus Italian rannikolla!
  • F
    F. S.
    5
    (0 Arvostelut)
    Oli ihanaa oppia tekemään pastaa ja tiramisua, se oli ainutlaatuinen kokemus Italian matkallani. En koskaan unohda makuja ja yhteistä naurua.
  • I
    I. G.
    5
    (0 Arvostelut)
    Kokkikurssi oli paras, opin tekemään pastaa ja tiramisua kuin oikea italialainen. Kaikki oli todella mukavaa ja ihmiset olivat erittäin ystävällisiä, pidin siitä.
  • Lisätietoa

    Peruutuskäytäntö