Parmesaanijuuston ja Parmakinkun kiertue maisteluineen
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Tutustu kahden Italian ikonisimman tuotteen, parmesanjuuston ja parmankinkun, salaisuuksiin tällä kiehtovalla puolen päivän maistelukierroksella. Asiantuntevan oppaan johdolla vierailet aidossa parmesanjuustotehtaassa, jossa opit tuotantoprosessista ja pääset maistamaan tätä herkullista juustoa. Sen jälkeen vierailet Parman kinkkutehtaalla, jossa saat tietää, miten tämä maukas kinkku kypsytetään, ja pääset maistelemaan sitä. Jos haluat hienomman kokemuksen, kiertoajelu on suunniteltu pienille ryhmille, ja siihen sisältyy nouto hotellista ja yksityinen kuljetus.
- Tutustu paikallisten asiantuntijoiden johdolla parmesanjuuston ja Parman kinkun tuotantoon.
- Nauti korkealaatuisen parmesanjuuston ja parmankinkun maistiaisista.
- Hyödy pienryhmäkierroksen yksinoikeudesta ja henkilökohtaisuudesta.
Sisältö
- Puolen päivän Parmesanjuusto- ja Parman kinkkukierros maisteluineen
- Hotellin noutopalvelu
- Pieni ryhmä
- Vierailu kahdessa perinteisessä tehtaassa
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Koe kulinaarinen matka Emilia-Romagnan alueelle ja tutustu kahteen Italian kuuluisimpaan tuotteeseen: parmesaanijuustoon ja Parman kinkkuun. Tämä puolen päivän retki vie sinut tehtaisiin, joissa näitä herkkuja valmistetaan, ja voit tutustua tuotantoprosessiin ja nauttia maistiaisista.
Kierros alkaa mukavalla noutamisella hotellistasi yksityisellä kuljetuksella, joka vie sinut vierailulle aitoon Parmesan-juustotehtaaseen. Täällä pääset näkemään läheltä, miten tätä kuuluisaa juustoa valmistetaan. Opit ainesosista, tuotantotekniikoista ja kypsytysajasta, joka tarvitaan parmesaanijuustolle ominaisen maun ja rakenteen aikaansaamiseksi. Pääset myös maistelemaan erilaisia parmesaanijuustolajikkeita.
Juustotehtaalla käynnin jälkeen suuntaat Parman kinkkutehtaalle. Täällä pääset tutustumaan tämän herkullisen kinkun kypsentämiseen ja opit määräyksistä ja laatuvaatimuksista, jotka on täytettävä suojatun alkuperänimityksen saamiseksi. Näet kypsytysprosessin ja maistat Parman kinkkua kaikessa komeudessaan.
Tämä on täysin järjestetty retki, joka on suunniteltu erityisesti pienille ryhmille, mikä tekee siitä eksklusiivisen kokemuksen.