Napolin Pizzojen Valmistuskurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Älä missaa tätä kokemusta, jossa osallistut pizzanvalmistuskurssille Napolissa. Tutustu yhden maailman rakastetuimman ruokalajin historiaan ja valmistukseen ammattitaitoisen pizzaiolon johdolla. Voit nauttia omasta työstäsi, ja sinulle tarjotaan myös välipalaa, jälkiruokaa ja virvokkeita.
Noin 3 tuntia kestävä toiminta toteutetaan pienissä 10 hengen ryhmissä kokemuksen optimoimiseksi. Valitse lounas- tai päivällispaja pizzan valmistusta varten ja nauti aidosta italialaisesta kokemuksesta.
- Opi tällä Napolin pizzanvalmistuskurssilla, miten valmistetaan yksi herkullisimmista italialaisista ruokalajeista.
- Yhdessä ammattitaitoisen pizzaiolon kanssa ja pienessä 10 hengen ryhmässä osallistut ruoanlaittotyöpajaan, jossa tutustut pizzan historiaan.
- Valitse lounas- tai illallispajan välillä ja maista omaa kulinaarista luomustasi. Myös välipalat, jälkiruoka ja virvokkeet sisältyvät ohjelmaan.
Sisältö
- Pizzanvalmistusluokka Napolissa
- Alkupalat, jälkiruoka ja virvoitusjuomat
- Lounas- tai päivällisvaihtoehto
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tämä aktiviteetti koostuu pizzanvalmistuskurssista Napolissa. Noin 3 tunnin ajan osallistut kokemukseen, jossa valmistat ja maistat omaa kulinaarista luomustasi. Valitse lounas- tai päivällisseminaari, valmista pizzasi ja nauti mukana olevista alkupaloista, jälkiruoasta ja virvokkeista.
Kokemuksen optimoimiseksi toimintaan osallistuu noin 10 henkilöä. Mestari-pizzaiolon neuvojen ja selitysten ansiosta voit paitsi valmistaa oman pizzasi, myös tutustua yhteen maailman kuuluisimpiin ruokalajeihin liittyvään historiaan.
Valmista tomaattikastike, mozzarellajuusto, basilika, oliiviöljy ja ryhdy töihin. Näillä aineksilla voit luoda ruokalajin, joka on hämmästyttänyt niin monia ihmisiä ympäri maailmaa. Kun olet oppinut sen valmistuksen, voit yllättää perheesi, ystäväsi tai kumppanisi valmistamalla herkullisen herkun.
Pizza on yksi maailman käytetyimmistä gastronomisista valmisteista, ja sen alkuperä on Napolissa, Italiassa. Historian mukaan se on peräisin 1800-luvulta, ja se oli 1900-luvun puoliväliin asti kaupungin yksinoikeusruoka. Vaikka pizza voidaan valmistaa hyvin harvoista ainesosista, neapolilaiset väittävät, että on olemassa vain kaksi todellista pizzatyyppiä: marinara- ja margheritapizza.
Erikoista on se, että on olemassa virallinen sertifikaatti neapoliittiselle pizzalle, joka on luotu vuonna 1984. Tämä myönnetään niille toimipaikoille tai ravintoloille, jotka valmistavat pizzaa käsityöläisperinteiden mukaisesti ja täyttävät muut vaatimukset. Vain muutamalla sadalla ravintolalla Italiassa on tämä sertifikaatti.