Napolin pasta- ja tiramisun Valmistuskurssi

4.5
(4 Arvostelut)

Tietoa tästä aktiviteetista

Kesto: 3 tuntia
Välitön vahvistus
Alkaen
163 € 149 €
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Osallistu Napolissa järjestettävälle ruoanlaittokurssille, jossa nautit tervetuliaisaperitiivin ja kolmen ruokalajin menun , jonka on valmistanut paikallinen isäntä, joka suhtautuu intohimoisesti napolilaiseen gastronomiaan. Sinulla on mahdollisuus maistaa paikallisen keittiön klassikoita, kuten pastaa ja herkullista tiramisua. Kokemus kestää noin 3 tuntia, ja se järjestetään yksityiskodissa.

  • Opi valmistamaan hienoja perinteisiä italialaisia ruokia paikallisen isännän kanssa, joka avaa kotinsa ovet sinulle.
  • Aloita kokemus tervetuliaisaperitiivilla ja nauti sitten kolmen ruokalajin menu.
  • Hyödynnä pienryhmäaktiviteetti

Sisältö

  • Pasta ja tiramisu ruoanlaittokurssi
  • Asiantunteva kokki
  • Aperitiivi
  • Lounas tai lounas (3 ruokalajia)

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Valitsemalla tämän ruoanlaittokurssin sinulla on mahdollisuus nauttia omaperäisestä kokemuksesta Napolissa. Paikallisen kokin kotona opit valmistamaan tuoretta pastaa - sekä perinteistä että täytettyä - sekä yhtä Italian kuuluisimmista jälkiruoista, tiramisua.

Kokemus kestää noin 3 tuntia, ja se sisältää tervetuliaisjuoman, viiniä, vettä ja kahvia. Mitä tulee ruokalistaan, alla olevasta luettelosta saat käsityksen ruokalajeista, joita voit oppia valmistamaan:

  • Bruschetta ja pomodori e mozzarella - Sana "bruschetta" tulee italialaisesta verbistä "bruscare", joka tarkoittaa "paahtaa". Tämä herkullinen alkupala koostuu tosiaan paahdetusta leivästä, jossa on tuoreita tomaatteja, basilikaa, ekstra-neitsytoliiviöljyä ja mozzarellaa.
  • Gnocchi alla sorrentina - Tässä reseptissä yhdistyvät kaksi Napolin alueen klassista ainesosaa: mozzarella ja tomaattikastike. Siitä on tietysti muunnelmia, ja tunnetuimmassa käytetään provola-juustoa, mieluiten savustettua Agerolaa,
  • Tiramisù - Maailman kuuluisin italialainen jälkiruoka. Se syntyi viime vuosisadalla ja on valloittanut kaikki sen kermaisen rakenteen ansiosta, joka syntyy sienikakun, kahvin ja mascarponejuuston sekoituksesta. Jokaisella perheellä on omat salaisuutensa täydellisen tiramisùn valmistamiseksi.

Tämä ruoanlaittokurssi sopii täydellisesti ruoan ystäville, jotka haluavat tutustua paikallisiin resepteihin hyvin aidossa ympäristössä.

Arvostelut

4.5
· 4 Arvostelut
  • P
    P. L.
    5
    (0 Arvostelut)
    Kävin siskoni kanssa tällä ruoanlaittokurssilla Napolissa, ja pidimme siitä kovasti. Opimme tekemään pastaa ja tiramisua kuin oikeat italialaiset.
  • S
    S. F.
    4
    (0 Arvostelut)
    Napolin kokkikurssi oli mahtava kokemus, opin tekemään pastaa ja tiramisua erittäin hauskalla ja aidolla tavalla.
  • X
    X. N.
    5
    (0 Arvostelut)
    Oli ihanaa oppia tekemään pastaa ja tiramisua. Se oli ainutlaatuinen kokemus Italian matkallani.
  • Q
    Q. X.
    4
    (0 Arvostelut)
    Rakastin ruoanlaittokurssia, opin paljon pastasta ja tiramisusta, super hauskaa ja maukasta!
  • Lisätietoa

    Peruutuskäytäntö