Milanon Paikallisten Markkinoiden Vierailu ja Yksityinen Ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
Yleiskatsaus
Lähde kulinaariselle matkalle ja löydä Italian todellinen olemus tällä paikallisella markkinakierroksella ja yksityisellä ruoanlaittotunnilla Milanossa. Jännittävällä markkinakierroksella tutustut alueen makuihin, ja sen jälkeen järjestetään ruoanlaittokurssi, jossa opit valmistamaan alueen gastronomian ikonisimpia ruokia.
Vietät noin 5 tuntia emäntäsi Cesarinan kanssa, valitset tuoreita raaka-aineita ja opit valmistamaan 3 herkullista italialaista reseptiä aperitiivista proseccon kanssa pastaruokiin ja herkullisiin jälkiruokiin. Koska kyseessä on yksityinen aktiviteetti, yksinoikeus ja henkilökohtaisuus ovat taattuja.
- Tutustu aitoon italialaiseen ruokakulttuuriin paikallisen kokin kanssa.
- Vieraile Milanon paikallisilla markkinoilla ja opi valitsemaan parhaat tuoreet kauden raaka-aineet.
- Opi kolme erilaista perinteistä reseptiä, jotka ovat periytyneet sukupolvelta toiselle.
- Hyödy yksityisestä kokemuksesta ja alennetuista lasten hinnoista.
Sisältö
- Vierailu paikallisilla markkinoilla ja yksityinen ruoanlaittokurssi Milanossa
- 3 ruokalajin valmistaminen paikallisista raaka-aineista
- Paikallinen isäntä / Cesarina
- Italialainen aperitiivi
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Jos haluat uppoutua rikkaaseen kulinaariseen kulttuuriin, markkinoihin ja paikallisiin ruokakauppoihin, vierailu paikallisilla markkinoilla ja yksityinen ruoanlaittokurssi Milanossa on täydellinen lähtökohta. Tämän noin 5 tunnin mittaisen kulinaarisen kokemuksen aikana emäntäsi Cesarina opastaa sinua paikallisilla markkinoilla, joilla opit valitsemaan tuoreimmat raaka-aineet jokaiseen vuodenaikaan.
Alueen kulinaariset salaisuudet paljastuvat, kun tutustut paikallisiin herkkuihin, kuten herkkään oliiviöljyyn, joka on monien paikallisten ruokien peruspilari. Et voi vastustaa katuruoan houkuttelevaa tarjontaa.
Markkinoihin tutustumisen jälkeen suuntaat isäntäsi kotiin nauttimaan aidon italialaisen aperitiivon proseccon ja välipalojen kera. Sen jälkeen opit valmistamaan kolme italialaista reseptiä : alkuruoan, pasta-annoksen ja jälkiruoan.
Kun kurssi on ohi, voit nauttia valmistamasi ruoat paikallisten viinien, juomien ja kahvin kera. Jokainen Cesarina-emäntä suunnittelee oman ruokalistan, jossa korostuvat alueelliset erikoisuudet ja perhereseptit, jotka takaavat aidon ja ainutlaatuisen kokemuksen.
Tämä aktiviteetti sopii erinomaisesti yksin matkustaville, jotka voivat nauttia yksityisestä kokemuksesta ilman lisäkustannuksia, ja se on ihanteellinen myös perheille, sillä se tarjoaa erityisalennuksia lapsille.