Cagliari Culurgiones Ruoanlaittokurssi

4.7
(871 Arvostelut)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 3 tuntia
Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
90 € 82 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti
  • Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!

Yleiskatsaus

Tämä Cagliarissa järjestettävä culurgiones-ruoanlaittokurssi sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat tutustua Sardinian gastronomiseen tarjontaan. Kurssi on suunniteltu pienille ryhmille, ja sen avulla voit oppia valmistamaan culurgiones-ruokaa, tyypillistä alueen täytettyä pastaa. Itse asiassa voit nauttia täydellisen lounaan, joka koostuu alkupaloista, culurgiones-taikinasta ja jälkiruoasta sekä paikallisista viineistä ja vedestä. Aktiviteetti kestää noin 3 tuntia, ja siihen kuuluu paikallinen kokki.

  • Opi valmistamaan culurgiones, sardinialaista täytettyä pastaa.
  • Nauti herkullinen kolmen ruokalajin lounas paikallisen kokin kotona.
  • Hyödynnä pienryhmäaktiviteetti

Sisältö

  • Culurgiones ruoanlaittokurssi
  • Paikallinen kokki
  • Lounas (3 ruokalajia)
  • Viini

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tämä aktiviteetti sopii erinomaisesti hyvän ruoan ystäville. Opit valmistamaan culurgionesia, tyypillistä sardinialaista ruokaa, joka muistuttaa raviolia tai täytettyjä gnocchia ja joka erottuu tyypillisestä taitto- tai pussinmuodostaan. Toiminta kestää noin 3 tuntia, ja se järjestetään paikallisen kokin kotona.

Kokki opettaa, miten ne valmistetaan, mutta voit myös nauttia kolmen ruokalajin lounaan viinin ja veden kera:

  • Pecorino: lampaanmaidosta valmistettu kova juusto. Sen maku on voimakas ja luonteenomainen, ja sen voimakkuus vaihtelee kypsyyden mukaan.
  • Culurgiones: koostuvat ohuesta manna- tai durumvehnäjauhoista valmistetusta taikinakuoresta, joka on taiteltu puolikuun muotoiseksi. Täytteenä voi olla perunoita, juustoa ja mausteyrttejä.
  • Jälkiruoat: Voit maistella paikallisia makeisia, kuten suspiroja (valmistettu manteleista, sokerista ja kananmunan valkuaisesta) tai parduloja, pieniä torttuja, jotka on täytetty makean ricottajuuston, sokerin, kananmunan ja appelsiinin tai sitruunan kuoren seoksella.

Arvostelut

4.7
· 871 Arvostelut
  • I
    I.
    5
    (0 Arvostelut)
    Minulla ja kumppanillani oli hauskaa culurgiones-ruokakurssilla. Pastan valmistaminen tyhjästä oli hauska haaste, ja lounas oli herkullinen palkinto.
  • E
    E.
    5
    (0 Arvostelut)
    Osallistuminen culurgiones-ruokakurssille oli uskomaton kokemus. Kun opin valmistamaan näitä pastanaksuja käsin, tunsin olevani yhteydessä paikalliseen kulttuuriin.
  • S
    S.
    4
    (0 Arvostelut)
    Otimme lapsemme mukaan culurgiones-ruokakurssille, ja se oli täydellinen koko perheen aktiviteetti. Lapset nauttivat pastan tekemisestä ja me kaikki olimme iloisia lounaasta. Ainoa valitus olisi ollut, että olisimme halunneet enemmän aikaa tutustua muihin resepteihin.
  • M
    M.
    5
    (0 Arvostelut)
    Ilmapiiri culurgiones-ruokakurssilla oli ystävällinen ja hauska. Lihapullien valmistaminen ja sinetöinti oli ainutlaatuinen ja erittäin viihdyttävä kokemus.
  • Katso lisää

    Lisätietoa

    Peruutuskäytäntö