Cagliari Culurgiones Ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Tämä Cagliarissa järjestettävä culurgiones-ruoanlaittokurssi sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat tutustua Sardinian gastronomiseen tarjontaan. Kurssi on suunniteltu pienille ryhmille, ja sen avulla voit oppia valmistamaan culurgiones-ruokaa, tyypillistä alueen täytettyä pastaa. Itse asiassa voit nauttia täydellisen lounaan, joka koostuu alkupaloista, culurgiones-taikinasta ja jälkiruoasta sekä paikallisista viineistä ja vedestä. Aktiviteetti kestää noin 3 tuntia, ja siihen kuuluu paikallinen kokki.
- Opi valmistamaan culurgiones, sardinialaista täytettyä pastaa.
- Nauti herkullinen kolmen ruokalajin lounas paikallisen kokin kotona.
- Hyödynnä pienryhmäaktiviteetti
Sisältö
- Culurgiones ruoanlaittokurssi
- Paikallinen kokki
- Lounas (3 ruokalajia)
- Viini
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tämä aktiviteetti sopii erinomaisesti hyvän ruoan ystäville. Opit valmistamaan culurgionesia, tyypillistä sardinialaista ruokaa, joka muistuttaa raviolia tai täytettyjä gnocchia ja joka erottuu tyypillisestä taitto- tai pussinmuodostaan. Toiminta kestää noin 3 tuntia, ja se järjestetään paikallisen kokin kotona.
Kokki opettaa, miten ne valmistetaan, mutta voit myös nauttia kolmen ruokalajin lounaan viinin ja veden kera:
- Pecorino: lampaanmaidosta valmistettu kova juusto. Sen maku on voimakas ja luonteenomainen, ja sen voimakkuus vaihtelee kypsyyden mukaan.
- Culurgiones: koostuvat ohuesta manna- tai durumvehnäjauhoista valmistetusta taikinakuoresta, joka on taiteltu puolikuun muotoiseksi. Täytteenä voi olla perunoita, juustoa ja mausteyrttejä.
- Jälkiruoat: Voit maistella paikallisia makeisia, kuten suspiroja (valmistettu manteleista, sokerista ja kananmunan valkuaisesta) tai parduloja, pieniä torttuja, jotka on täytetty makean ricottajuuston, sokerin, kananmunan ja appelsiinin tai sitruunan kuoren seoksella.