Bologna Ruokakierros
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Tämä gastronominen matka kulkee Bolognan vanhan kaupungin läpi ja kulkee kuuluisien paikkojen, kuten Piazza Nettunon, kahden tornin ja Piazza Santo Stefanon, kautta. Matkan varrella paikallinen opas saa sinut maistelemaan kakkuja, tortellineja, leikkeleitä ja muita alueellisia erikoisuuksia. Aktiviteetti kestää noin 4 tuntia.
- Maista Prosciutto crudoa, Modenan balsamiviinietikkaa, Mortadellaa ja muita tyypillisiä ruokia.
- Opi, miten tuoretta pastaa valmistetaan
- Syvennä gastronomian tuntemustasi asiantuntijaoppaan johdolla.
- Tutustu Bolognan keskustaan pienen ryhmän kanssa.
Sisältö
- Bolognan kierros
- Ruoan maistelu
- Asiantuntijan opas
- Vesi
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tämä kierros keskittyy Bolognan gastronomisiin erikoisuuksiin, ja se kestää noin 4 tuntia. Asiantunteva opas kulkee kanssasi kaupungin keskustassa ja antaa sinulle mahdollisuuden maistaa seuraavia herkkuja.
- Leivonnaiset - Bologna on makeisten, kuten Zuccherini montanarin tai Raviole di San Giuseppen, synnyinpaikka. Opas saa sinut maistamaan kuuluisimpia ja maukkaimpia erikoisuuksia.
- Parmigiano Reggiano - Luonnollinen juusto, jossa ei ole lisäaineita eikä laktoosia. Se valmistetaan vain maidosta, luonnollisesta juoksetteesta ja suolasta. Se erottuu makuun makean ja yrttisen makunsa ansiosta, joka muuttuu mausteisemmaksi pitkän kypsymisajan jälkeen.
- Kotitekoinen pasta - Bologna ja sen alue ovat kuuluisia täytetyistä pastoista. Tortellini - liemessä syötävä - on klassikoista klassikko, mutta tagliatelle (ohut, litteä munapasta) on myös kokeilemisen arvoinen. Tutustut myös salaisuuksiin siitä, miten valmistetaan parasta tuorepastaa.
- Leikkeleet - Kaupunkia ympäröivät pellot tuottavat huippulaadukkaita herkkuja. Tyypillisiä maistiaisia ovat muun muassa Prosciutto di Parma (raakaa, makean makuista kinkkua), Mortadella ja Coppa Piacentina, maukas makkara, joka valmistetaan sian kaulan lihasta.
- Modenan balsamiviinietikka - Etikka, jonka maku on makeahappoinen, happopitoisuus alhainen ja väri erityisen tumma. Jos se on nykyään niin kuuluisa, suuri osa siitä kuuluu Este-huoneen aatelissuvulle, joka teki sen tunnetuksi vanhan mantereen hallitsijoille.
- Käsintehty jäätelö - Valmistetaan tuoreista raaka-aineista ja vähemmällä ilmalla
Edellä mainittujen ruokien lisäksi kierrokseen kuuluu salainen ruokalaji sekä vettä, kahvia ja virvoitusjuomia. Kierroksen varrella näet myös Bolognan nähtävyyksiä, kuten San Petronion basilikan ja Piazza Maggioren.