Bergamon ruokakiertue

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 3 tuntia 30 minuuttia
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
99 € 90 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti
  • Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!

Yleiskatsaus

Maistele Bergamon perinteisen keittiön parhaita herkkuja opastetulla gastronomisella kierroksella Città Altassa, tämän viehättävän lombardialaisen kaupungin vanhassa kaupungissa. Yli kolmen tunnin ajan nautit tyypillisiä ruokia eri ravintoloissa ja opit niiden alkuperästä ja kehityksestä lombardian ajoista nykypäivään.

Paikallisen gourmet-oppaan seurassa maistelet alkupaloja, pääruokia, makeisia ja kahvia rennossa ja aidossa ilmapiirissä. Kierros sisältää alkoholijuoman (yli 18-vuotiaat) ja päättyy Stracciatella-jäätelöön, joka on alun perin peräisin Bergamosta.

Kierros järjestetään englanniksi tai italiaksi (voi olla kaksikielinen) ja se on suunniteltu pienille ryhmille, mikä takaa läheisen kokemuksen. Kokoontumispaikka on Piazza Mercato delle Scarpe, 5.

  • Maista aitoja lombardialaisia makuja alkupaloista jälkiruokiin.
  • Tutustu Bergamon kulinaariseen historiaan ja perinteisiin.
  • Nauti stracciatella-jäätelöä siellä, missä se keksittiin .

Sisältö

  • Täydellinen lounas, jossa on vähintään 4 maistelupysäkkiä
  • 1 alkoholijuoma (vain yli 18-vuotiaat)
  • Kahvia tai teetä kierroksen päätteeksi
  • Paikallinen gastronomiaan erikoistunut opas

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tutustu Bergamon historiaan ja gastronomisiin perinteisiin asiantuntevan paikallisen oppaan johdolla tällä kävelykierroksella Città Altassa, kaupungin vanhimmassa ja viehättävimmässä osassa. Tämä kierros ei ole vain ruokien maistelua, vaan aito uppoutuminen lombardialaiseen kulttuuriin.

Tutustut3,5 tunnin ajan siihen, miten alueen maut ovat kehittyneet talonpoikien resepteistä hienostuneimpiin valmisteisiin, ja samalla kuljeskelet keskiaikaisilla kaduilla ja aukioilla, jotka ovat täynnä historiaa. Kierroksella on neljä kulinaarista pysähdyspaikkaa, jotka on valittu huolellisesti, jotta voit tutustua paikallisen keittiön monipuolisuuteen ja rikkauteen.

Aloitat tyypillisellä aperitiivilla Valcalepion punaviinin kera, jonka jälkeen nautit pääruokia, kuten casoncelliä (perinteinen täytetty pasta) tai foiadea. Myöhemmin maistat polentaa, jossa on laardia ja juustoa, joka on yksi alueen tunnusomaisimmista ruokalajeista.

Lopuksi nautit herkullisen stracciatella-jäätelön, joka on syntynyt Bergamossa, ja italialaisen espresson. Kaikki tämä samalla, kun oppaasi kertoo sinulle anekdootteja ja kuriositeetteja gastronomiasta, rakennuksista ja kaupungin elämästä.

Kierros järjestetään pienissä, enintään 12 hengen ryhmissä, mikä mahdollistaa henkilökohtaisen palvelun. Täydellinen tapa tutustua Bergamoon sen keittiön, historian ja ihmisten kautta.

Lähtö ja paluu

Lisätietoa

Peruutuskäytäntö