Yogyakartan Ruokakiertue

4.6
(1308 Arvostelut)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: alkaen 3 – 4 tuntia
Tällä aktiviteetilla on UPEAT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
44 € 40 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti
  • Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!

Yleiskatsaus

Uskaltaudu yölliseen kulinaariseen seikkailuun Yogyakartasta. Tämä retki tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden nauttia rikkaasta ja aidosta paikallisesta keittiöstä ja tutustua samalla tämän Indonesian helmiyön vilkkaaseen yöelämään riksalla, joka on perinteinen julkinen kulkuneuvo, "becak".

Paikallinen opas saattaa sinut piilotetuimpiin nurkkiin ja suosituimpiin katukojuihin, joissa voit tutustua Yogyakartan aitoihin makuihin. Tämä on pienryhmäkierros, joka kestää noin 3,5 tuntia, mikä takaa eksklusiivisuuden ja yksilöllisyyden.

  • Tutustu Yogyakartaan yöllä ja opi sen kulinaarisista perinteistä paikalliselta oppaalta.
  • Maista erilaisia paikallisia ruokia, perinteisimmistä suosituimpiin katuherkuihin.
  • Nauti aidosta ja ikimuistoisesta matkakokemuksesta pienille ryhmille.

Sisältö

  • Gastronominen kiertue Yogyakarta
  • Asiantunteva paikallinen opas
  • Becak (perinteinen julkinen liikenne Yogyakarta)
  • Javanilaisen ruoan maistelua

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tutustu Yogyakartan vilkkaaseen kulinaariseen elämään tällä jännittävällä illan ruokakierroksella. Indonesian kulttuuripääkaupunkina tunnettu Yogyakarta tarjoaa paitsi rikkaan historian ja kauniit maisemat myös laajan valikoiman herkullisia perinteisiä ruokia.

Tämän noin 3,5 tunnin kierroksen aikana maistelet erilaisia paikallisia ruokia ja tutustut samalla vilkkaisiin yömarkkinoihin ja katuruokakojuihin. Liikutte "becakilla", perinteisellä julkisella kulkuneuvolla, ja voitte jopa pitää hauskaa Alun-Alun Kidulin tivoliajeluissa.

Kokeile kuuluisaa "gudegia", jackfruit-ruokaa, jota haudutetaan mausteseoksella ja tarjoillaan riisin ja kanan kanssa. Kokeile myös bakpia-leivosta, joka on punaisella paputahnalla tai mungotahnalla täytettyä leivonnaista, joka on paikallinen erikoisuus, jota ei kannata jättää väliin.

Herkullisesta ruoasta nauttimisen lisäksi opit myös Yogyakartan historiasta ja kulttuurista paikallisen oppaan tarinoiden ja anekdoottien avulla. Saat selville jokaisen ruokalajin salaisuudet ja opit Yogyakartan perinteisessä keittiössä käytettävistä raaka-aineista ja ruoanlaittotekniikoista.

Tämä pienryhmämatka sopii täydellisesti ruoan ystäville, jotka haluavat tutustua aitoon indonesialaiseen keittiöön ja uppoutua paikalliseen kulttuuriin. Sen lisäksi, että nautit ainutlaatuisesta kulinaarisesta kokemuksesta, sinulla on myös mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa paikallisten kanssa ja löytää Yogyakartan piilotettuja aarteita.

Arvostelut

4.6
· 1308 Arvostelut
  • L
    L.
    5
    (0 Arvostelut)
    Ruoka oli herkullista ja opas tiesi paljon paikallisesta kulttuurista. Lempikohtani oli maistella kaikkia eri mausteita, ainutlaatuinen kokemus!
  • F
    F.
    5
    (0 Arvostelut)
    Uskomaton kulinaarinen kiertomatka, joka on täynnä aitoja makuja ja paikallista kulttuuria - unohtumaton ja herkullinen kokemus!
  • Z
    Z.
    4
    (0 Arvostelut)
    Mikä hieno kokemus! Maukas kiertoajelu täynnä kulttuuria, meillä oli hauskaa!
  • G
    G.
    5
    (0 Arvostelut)
    Rakastin aitoa uppoutumista Yogyakartan kulinaariseen kulttuuriin, mutta retki olisi voinut sisältää enemmän pysähdyksiä paikallisissa ravintoloissa.
  • Katso lisää

    Lähtö ja paluu

    Lisätietoa

    Peruutuskäytäntö