Yogyakartan Ruokakiertue
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Uskaltaudu yölliseen kulinaariseen seikkailuun Yogyakartasta. Tämä retki tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden nauttia rikkaasta ja aidosta paikallisesta keittiöstä ja tutustua samalla tämän Indonesian helmiyön vilkkaaseen yöelämään riksalla, joka on perinteinen julkinen kulkuneuvo, "becak".
Paikallinen opas saattaa sinut piilotetuimpiin nurkkiin ja suosituimpiin katukojuihin, joissa voit tutustua Yogyakartan aitoihin makuihin. Tämä on pienryhmäkierros, joka kestää noin 3,5 tuntia, mikä takaa eksklusiivisuuden ja yksilöllisyyden.
- Tutustu Yogyakartaan yöllä ja opi sen kulinaarisista perinteistä paikalliselta oppaalta.
- Maista erilaisia paikallisia ruokia, perinteisimmistä suosituimpiin katuherkuihin.
- Nauti aidosta ja ikimuistoisesta matkakokemuksesta pienille ryhmille.
Sisältö
- Gastronominen kiertue Yogyakarta
- Asiantunteva paikallinen opas
- Becak (perinteinen julkinen liikenne Yogyakarta)
- Javanilaisen ruoan maistelua
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tutustu Yogyakartan vilkkaaseen kulinaariseen elämään tällä jännittävällä illan ruokakierroksella. Indonesian kulttuuripääkaupunkina tunnettu Yogyakarta tarjoaa paitsi rikkaan historian ja kauniit maisemat myös laajan valikoiman herkullisia perinteisiä ruokia.
Tämän noin 3,5 tunnin kierroksen aikana maistelet erilaisia paikallisia ruokia ja tutustut samalla vilkkaisiin yömarkkinoihin ja katuruokakojuihin. Liikutte "becakilla", perinteisellä julkisella kulkuneuvolla, ja voitte jopa pitää hauskaa Alun-Alun Kidulin tivoliajeluissa.
Kokeile kuuluisaa "gudegia", jackfruit-ruokaa, jota haudutetaan mausteseoksella ja tarjoillaan riisin ja kanan kanssa. Kokeile myös bakpia-leivosta, joka on punaisella paputahnalla tai mungotahnalla täytettyä leivonnaista, joka on paikallinen erikoisuus, jota ei kannata jättää väliin.
Herkullisesta ruoasta nauttimisen lisäksi opit myös Yogyakartan historiasta ja kulttuurista paikallisen oppaan tarinoiden ja anekdoottien avulla. Saat selville jokaisen ruokalajin salaisuudet ja opit Yogyakartan perinteisessä keittiössä käytettävistä raaka-aineista ja ruoanlaittotekniikoista.
Tämä pienryhmämatka sopii täydellisesti ruoan ystäville, jotka haluavat tutustua aitoon indonesialaiseen keittiöön ja uppoutua paikalliseen kulttuuriin. Sen lisäksi, että nautit ainutlaatuisesta kulinaarisesta kokemuksesta, sinulla on myös mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa paikallisten kanssa ja löytää Yogyakartan piilotettuja aarteita.