Ubudin Balilainen Ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Balilainen keittiö on maukasta ja terveellistä. Valitsemalla tämän aktiviteetin pääset paikallisen perheen yksityiskotiin, jossa paikallinen perhe opettaa sinua valmistamaan ruokia, kuten satayta (kebabia), Ayam Carea (kookosvedessä keitettyä kanaa) tai kuuluisaa kasvisruokaa Gado Gadoa. Kokemus kestää noin 3 tuntia ja antaa sinulle mahdollisuuden maistaa reseptejä sekä tyypillisiä indonesialaisia alkoholijuomia. Plussaa on, että siihen sisältyy nouto ja kyyditys hotellista.
- Astu sisään paikallisen perheen kotiin
- Valmista ja maista Balin kulinaarisia erikoisuuksia.
- Huuhtele lounas tai illallinen perinteisillä juomilla
- Nauti yksityisestä aktiviteetista
Sisältö
- Perinteinen ruoanlaittokurssi
- Lounas
- Juomat
- Nouto hotellista
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tämän aktiviteetin avulla pääset kosketuksiin todellisen balilaisen ruokaperinteen kanssa. Ilmastoitu ajoneuvo noutaa sinut Ubudissa sijaitsevasta hotellistasi (jos majoitut muualla, joudut maksamaan lisämaksun) ja vie sinut yksityistaloon, jossa tapaat paikallisen perheen. He esittelevät sinulle vihannestarhansa ja kotieläimensä, joita he käyttävät itse tuottaakseen joitakin ainesosia.
Aktiviteetti kestää yhteensä noin 3 tuntia, ja voit valita sen lounaan tai päivällisen aikana. Perhe opettaa sinulle, miten valmistetaan tyypillisiä ruokia , joita voit maistella valmistuksen jälkeen (paikallisen viinan kera). Alla olevassa luettelossa on lueteltu tunnetuimmat niistä:
- Pepes Ikan - banaanilehtiin käärittyä lihaa tai kalaa, joka paistetaan paistinpannulla. Jotta sisältö ei valuisi ulos, lehti "suljetaan" pienillä bambutikuilla, jotka on kiinnitetty lehden päihin.
- Bakso - Klassinen balilainen katuruoka. Se on jauhetusta kanasta (tai naudanlihasta, kalasta, sianlihasta tai lihan sekoituksesta) ja tapiocajauhosta valmistettu nyytikeitto.
- Gado Gado - Keitettyjen vihannesten sekoitus, joka maustetaan herkullisella maapähkinäpohjaisella kastikkeella. Se on erityisen maukas kasvisruoka.
- Satay - Vartaissa paistettua kanaa tai kalaa, joka maustetaan makeahapolla kastikkeella. Perinteisesti tikut on valmistettu sitruunaruohosta.
- Ikan Bakar - Kokonaisia sipuleissa, valkosipulissa, korianterissa, tamarindissa ja muissa mausteissa marinoituja kaloja. Se tarjoillaan yleensä mausteisen sambal-kastikkeen ja valkoisen riisin kanssa.
Tämä luettelo on vain esimerkki, sillä balilaiseen keittiöön kuuluu myös sellaisia ruokalajeja kuin Perkedel (maissirullat), Nasi Goreng (paistettu riisi), Pisang Goreng (paistettu plantain) ja muita herkkuja.