Accran ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Tutustu Accran gastronomian salaisuuksiin tällä yksityisellä kokkikurssilla . Yhdessä asiantuntijakokin kanssa opit valmistamaan perinteisiä ghanalaisia ruokia. Kurssin päätteeksi voit nauttia luomuksistasi lounaalla muun ryhmän kanssa.
- Nauti ainutlaatuisesta kokemuksesta Accrassa tällä ruoanlaittokurssilla, joka on tarkoitettu vain sinulle ja ryhmällesi .
- Tee aitoja ghanalaisia ruokia, kuten jollof-riisiä , ja nauti ne sitten lounaaksi.
- Opi perinteisiä ghanalaisia ruoanlaittotekniikoita paikalliselta kokilta .
Sisältö
- Yksityinen ruoanlaittokurssi Accrassa.
- Vapaaehtoinen vierailu markkinoille ostamaan ainesosia.
- 3 paikallisen ruokalajin valmistaminen.
- Asiantuntijakokki.
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Jos olet ruokahullu, tämä Accrassa järjestettävä kokkikurssi sopii sinulle täydellisesti. Tämä työpaja on täysin eksklusiivinen vain sinulle ja ryhmällesi . Muutaman tunnin ajan paikallinen perinteisen ghanalaisen keittiön asiantuntija opettaa sinulle, miten valmistetaan joitakin alueen herkullisimmista ruokalajeista.
Kurssi, joka kestää noin 3-6 tuntia henkilömäärästä riippuen, alkaa valinnaisella vierailulla paikallisille markkinoille tuoreimpien raaka-aineiden valitsemiseksi. Sen jälkeen suuntaatte keittiöön, jossa todellinen seikkailu alkaa.
Kokin opastuksella opit valmistamaan erilaisia perinteisiä Accran ruokia . Hän antaa sinulle kunkin ruokalajin reseptin ja opettaa sinulle oikeat tekniikat täydellisen maun ja rakenteen saavuttamiseksi. Valmistat yhteensä kolme ruokalajia: alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan.
Kurssin aikana opit tekemään keiton aidosta afrikkalaisesta fufusta. Opit myös, miten keiton kanssa käytettävät banku- ja riisipallot valmistetaan.
Kaiken tämän lisäksi valmistat afrikkalaistyylistä jollof-riisiä, jossa on keleweleä ja shitoa, mausteista mustapippurikastiketta. Kaiken huipuksi valmistat tyypillisen jälkiruoan, joka on paistettu kanelibanaani .
Kun kurssi on ohi, voit istua alas ja nauttia kaikista kulinaarisista luomuksistasi. Voit myös keskustella kokin kanssa, ja hän antaa sinulle mielenkiintoista tietoa ghanalaisen keittiön kulttuurista ja historiasta .