Accran ruoanlaittokurssi

4.8
(2280 Arvostelut)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 5 tuntia
Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
97 € 89 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti
  • Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!

Yleiskatsaus

Tutustu Accran gastronomian salaisuuksiin tällä yksityisellä kokkikurssilla . Yhdessä asiantuntijakokin kanssa opit valmistamaan perinteisiä ghanalaisia ruokia. Kurssin päätteeksi voit nauttia luomuksistasi lounaalla muun ryhmän kanssa.

  • Nauti ainutlaatuisesta kokemuksesta Accrassa tällä ruoanlaittokurssilla, joka on tarkoitettu vain sinulle ja ryhmällesi .
  • Tee aitoja ghanalaisia ruokia, kuten jollof-riisiä , ja nauti ne sitten lounaaksi.
  • Opi perinteisiä ghanalaisia ruoanlaittotekniikoita paikalliselta kokilta .

Sisältö

  • Yksityinen ruoanlaittokurssi Accrassa.
  • Vapaaehtoinen vierailu markkinoille ostamaan ainesosia.
  • 3 paikallisen ruokalajin valmistaminen.
  • Asiantuntijakokki.

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Jos olet ruokahullu, tämä Accrassa järjestettävä kokkikurssi sopii sinulle täydellisesti. Tämä työpaja on täysin eksklusiivinen vain sinulle ja ryhmällesi . Muutaman tunnin ajan paikallinen perinteisen ghanalaisen keittiön asiantuntija opettaa sinulle, miten valmistetaan joitakin alueen herkullisimmista ruokalajeista.

Kurssi, joka kestää noin 3-6 tuntia henkilömäärästä riippuen, alkaa valinnaisella vierailulla paikallisille markkinoille tuoreimpien raaka-aineiden valitsemiseksi. Sen jälkeen suuntaatte keittiöön, jossa todellinen seikkailu alkaa.

Kokin opastuksella opit valmistamaan erilaisia perinteisiä Accran ruokia . Hän antaa sinulle kunkin ruokalajin reseptin ja opettaa sinulle oikeat tekniikat täydellisen maun ja rakenteen saavuttamiseksi. Valmistat yhteensä kolme ruokalajia: alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan.

Kurssin aikana opit tekemään keiton aidosta afrikkalaisesta fufusta. Opit myös, miten keiton kanssa käytettävät banku- ja riisipallot valmistetaan.

Kaiken tämän lisäksi valmistat afrikkalaistyylistä jollof-riisiä, jossa on keleweleä ja shitoa, mausteista mustapippurikastiketta. Kaiken huipuksi valmistat tyypillisen jälkiruoan, joka on paistettu kanelibanaani .

Kun kurssi on ohi, voit istua alas ja nauttia kaikista kulinaarisista luomuksistasi. Voit myös keskustella kokin kanssa, ja hän antaa sinulle mielenkiintoista tietoa ghanalaisen keittiön kulttuurista ja historiasta .

Arvostelut

4.8
· 2280 Arvostelut
  • E
    E. H.
    4
    (0 Arvostelut)
    Ruoanlaittokurssi tarjosi autenttisen uppoutumisen paikalliseen keittiöön, mutta paikkaa oli hieman vaikea löytää.
  • Y
    Y. E.
    5
    (0 Arvostelut)
    Kokkikurssi Accrassa oli uskomaton kokemus, opin valmistamaan paikallisia ruokia ja uppoutumaan ghanalaiseen kulttuuriin.
  • G
    G. T.
    5
    (0 Arvostelut)
    Oli ihanaa oppia tekemään paikallisia ruokia, se oli ainutlaatuinen kokemus. En ollut koskaan maistanut niin aitoja ja herkullisia makuja.
  • H
    H. Q.
    5
    (0 Arvostelut)
    Kokkikurssi Accrassa on paras, opin valmistamaan herkullisia ruokia, kannattaa mennä, älä missaa sitä!
  • Katso lisää

    Lisätietoa

    Peruutuskäytäntö