Busanin Korealainen Ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Uppoudu kiehtovaan korealaiseen kulttuuriin, kun opit valmistamaan perinteisiä ruokia ruoanlaittokurssilla Busanissa. Tutustu noin 3 tunnin ajan korealaisen keittiön salaisuuksiin asiantuntijakokin avustuksella ja opi valmistamaan aitoja ruokia, kuten bulgogi, bibimbap ja kimchi. Tämän kulinaarisen kokemuksen ansiosta voit kokea Korean ainutlaatuiset maut ja ottaa mukaasi reseptejä ja ruoanlaittotekniikoita, joista voit nauttia pitkään. Kun ruoanvalmistus on valmis, voit maistella omia ruokiasi toimintaan osallistuvan pienen matkustajaryhmän kanssa.
- Opi kokkaamaan perinteisiä korealaisia ruokia asiantuntijakokin opastuksella.
- Tutustu korealaisen keittiön salaisuuksiin ja kokeile omia luomuksiasi.
- Hyödy pienryhmätunnin yksinoikeudesta ja henkilökohtaisuudesta.
Sisältö
- Korealainen ruoanlaittokurssi Busanissa noin 3 tunnin ajan
- Pieni ryhmä
- Asiantunteva ohjaaja
- Valmistettujen ruokien maistelu
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tällä korealaisella ruoanlaittokurssilla Busanissa sinulla on mahdollisuus oppia kokkaamaan perinteisiä ruokia asiantuntijakokin johdolla. Noin 3-tuntinen kokemus alkaa lyhyellä johdatuksella korealaiseen keittiöön, jossa opit ainesosista ja kulinaarisista tekniikoista, joita käytetään aitojen ruokien valmistuksessa.
Kurssin aikana opit valmistamaan erilaisia suosittuja korealaisia ruokia. Keittiömestari opastaa sinua vaihe vaiheelta jokaisen reseptin läpi, näyttää oikeat tekniikat ja jakaa vinkkejä ja niksejä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Sinulla on mahdollisuus osallistua aktiivisesti ruokien valmistukseen, jolloin voit oppia käytännönläheisesti ja hauskasti.
Kun olet saanut ruoanlaiton valmiiksi, voit nauttia valmistamasi ruoat yhteisellä aterialla kokin ja muiden osallistujien kanssa. Tämä on erinomainen tilaisuus maistella korealaisen keittiön ainutlaatuisia makuja ja jakaa kulinaarisia kokemuksia muiden ruokaharrastajien kanssa.