Meripaella ruoanlaittokurssi ja markkinavierailu Valenciassa
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Tutustu aidon äyriäispaellan salaisuuksiin tällä Valenciassa järjestettävällä ruoanlaittokurssilla. Yhdessä oppaan kanssa vierailet Ruzafan markkinoilla ja teet siellä ostoksia. Sitten paikallinen kokki opettaa sinulle, miten tämä herkullinen resepti valmistetaan ammattikeittiössä. Voit maistella ruokaa ja yhdistää siihen alkupaloja, jälkiruokia ja tyypillisiä valencialaisia juomia. Tämä gastronominen kokemus kestää noin 3,5 tuntia.
- Opi kokkaamaan aitoa paellaa merenelävistä asiantuntijakokin opastuksella.
- Nauti opastetusta kierroksesta Ruzafan markkinoilla, jossa voit tutustua paellassa käytettäviin ainesosiin.
- Maista omaa paellaa ja jaa tämä kokemus.
Sisältö
- Opastettu kierros Ruzafan markkinoilla.
- Mereneläviä sisältävä paellan kokkauskurssi erikoiskokin kanssa.
- Yhteinen lounas muiden osallistujien kanssa. Maistellaan itse valmistettua paellaa merenelävistä.
- Alkupalat, juomat, jälkiruoka ja kahvi.
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Uppoudu Valencian kulinaariseen kulttuuriin tällä ainutlaatuisella kokemuksella, jossa yhdistyvät paellan valmistuskurssi merenelävistä ja vierailu Ruzafan markkinoilla. Opas tulee kanssasi tekemään ostoksia Ruzafan markkinoilla. Tuoreista, laadukkaista elintarvikkeista valmistat aidon äyriäispaellan paikallisen kokin opastuksella ja valvonnassa. Teet ruokaa ammattimaisessa keittiössä, jossa on kaikki tarvittavat välineet. Maistat ruokasi ja lisukkeeksi saat salaatteja, alkupaloja, juomia ja tyypillisiä jälkiruokia, jotka sisältyvät tähän noin 3,5 tuntia kestävään kokemukseen.
Opastetulla kierroksella Ruzafan markkinoilla kuljeskelet kojujen keskellä, jotka ovat täynnä tuoreita raaka-aineita. Opit Valencian keittiössä käytettävistä tuotteista. Oppaasi esittelee sinulle hyvän äyriäispaellan valmistuksen tärkeimmät ainesosat ja antaa vinkkejä parhaiden tuotteiden valintaan.
Markkinavierailun jälkeen on aika oppia valmistamaan aitoa valencialaista äyriäispaellaa ammattikeittiössä. Siellä sinua odottaa mestari riisikokki, paellan valmistukseen erikoistunut kokki. Kokkikurssin aikana opit askel askeleelta, miten valmistetaan äyriäispaellaa aina raaka-aineiden valinnasta ja valmistuksesta riisin täydelliseen kypsentämiseen. Kokki opastaa sinua prosessin aikana ja jakaa kanssasi salaisuutensa ja vinkkinsä herkullisen ruoan valmistamiseksi.
Kun olet saanut ruoanlaiton valmiiksi, voit nauttia oman luomuksesi ryhmän kanssa yhteisellä aterialla. Sinulla on myös mahdollisuus maistella muita paikallisia ruokia ja oppia alueen paellan eri variaatioista. Jaa kokemuksiasi ja tutustu Valencian ruokakulttuuriin samalla kun nautit valmistamastasi paellasta.