Teneriffan Mojo Kastikkeen Työpaja
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Uppoudu Kanariansaarten kulinaariseen perinteeseen tässä ruoanlaittotyöpajassa, jossa opit tekemään mojo picónia Teneriffalla. Ammattikokin johdolla opit kaikki yksityiskohdat tämän mausteisen kastikkeen valmistuksesta noin puolitoista tuntia kestävässä toiminnassa, joka järjestetään pienissä, noin 12 hengen ryhmissä.
Työpajan aikana sinulla on mahdollisuus viedä mojo-kastikkeen resepti mukanasi kotiin, ja lisäksi sinulla on mahdollisuus maistella ruokaa ja viiniä Teneriffan viinikellarissa.
- Opi valmistamaan Kanariansaarille tyypillistä mojo picón -kastiketta Teneriffalla järjestettävässä työpajassa.
- Tämä kokemus, jossa sinua opastaa ammattikokki, kestää noin puolitoista tuntia, ja se toteutetaan pienissä, noin 12 hengen ryhmissä.
- Hyödynnä tätä työpajaa ja ota mojo-kastikkeen resepti mukaasi kotiin, ja lisäksi voit maistella erilaisia alkupaloja ja viininmaistiaisia.
Sisältö
- Mojo picónin maistelu
- Enintään kolmenlaisen mojo-kastikkeen valmistaminen
- Mojo picón resepti
- Välipalan maistelu
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Opi ammattikokilta, miten tehdä mojo picón -kastiketta tässä työpajassa Teneriffalla. Tässä noin 12 hengen pienryhmille suunnatussa, noin puolitoista tuntia kestävässä toiminnassa opit Kanariansaarille tyypillisen mojo-kastikkeen reseptin.
Mojo picón on Kanariansaarilta peräisin oleva mausteinen punapippurikastike, joka valmistetaan öljystä, etikasta ja mausteista ja jota tarjoillaan usein rypytettyjen perunoiden ja muiden välipalojen kanssa.
Tämän kokemuksen aikana opit valmistamaan jopa kolmea erilaista mausteista kastiketta perhereseptien, kuten korianterimojon, persiljamojon ja punaisen mojon, mukaan. Käytät monenlaisia raaka-aineita, jotka ovat työpajassa sinun ja koko ryhmän käytettävissä.
Itse asiassa reseptin, jota seuraat ammattikokki voit viedä kotiin mukanasi näyttääksesi tietosi.
Mojo picón -työpajan lisäksi sinulla on mahdollisuus maistaa erilaisia alkupaloja ja maistella viiniä bodegasta , jossa työpaja järjestetään, kuten Dragoblanco, Hollera tai Monje Tradicional. Alkoholijuomia voivat nauttia vain täysi-ikäiset matkustajat.