Sevillan Espanjalainen Ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Tällä espanjalaisella ruoanlaittotunnilla keskitytään kolmeen tunnusomaiseen reseptiin: paellaan, tortilla de patatasiin ja sangriaan. Toiminta kestää yleensä 2-3 tuntia, ja siihen sisältyy kokeneen kokin selityksiä, ja hän kertoo myös ruokien ja juomien historiasta. Tunti järjestetään huoneessa, jossa on panoraamaterassi Sevillan keskustaan.
- Opi kokkaamaan paellaa ja tortilla de patatasia asiantuntijakokin johdolla.
- Tutustu Espanjan tunnetuimpien ruokalajienalkuperään.
- Tutustu täydellisen sangrian valmistukseen.
- Pidä kurssi Sevillan keskustassa sijaitsevassa tilassa, josta on panoraamanäkymät Torre del Orolle, joelle ja katedraalille.
Sisältö
- Espanjalainen ruoanlaittokurssi
- Välipalat
- Illallinen
- Alkoholijuomat ja virvoitusjuomat
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tämä espanjalainen gastronomian kurssi Sevillassa järjestetään Sevillan pääkaupungin tunnusomaisessa paikassa. Keittiöstä on näkymät Torre de Orolle ja Guadalquivir-joelle, joka on yksi kaupungin kauneimmista postikorteista. Toiminta kestää noin kaksi ja puoli tuntia , ja siitä kertoo asiantunteva kokki.
Kun ajattelet espanjalaista ruokakulttuuria, yksi ruokalaji tulee mieleen: paella. Perinteen mukaan valencialainen erikoisuus sai alkunsa alueen sisäosista 1400- ja 1500-luvuilla. Se oli perinteinen talonpoikaisruoka. Työläiset keksivät sen yhdistelemällä käytettävissään olevia aineksia: Albuferan riisiä, kanan- tai kaninlihaa ja vihreitä papuja. Kaikki maustettiin sahramilla ja paprikalla.
Nykyään tunnetuin ja suosituin muunnelma on äyriäispaella, joka sisältää seepiaa, mustekalaa, simpukoita, katkarapuja ja rapuja. Nykyään sen suosio on ylittänyt alueen rajat, ja sitä voi nauttia missä päin maata tahansa, myös Sevillassa.
Oppituntiin sisältyy toinen kansallisen gastronomian klassikko: tortilla de patatas (perunamunakas). Tämä olennainen ruokalaji syntyi vuosisatoja sitten, ja sen historia on edelleen salaperäisen salaisuuden peitossa. Jotkut uskovat, että se syntyi Navarrassa vuonna 1835, ensimmäisen karlistisodan aikana. Toisten mielestä se syntyi Extremadurassa vuonna 1798. Totuus on, että se vaikuttaa yksinkertaiselta reseptiltä, mutta sen valmistamiseksi parhaalla mahdollisella tavalla on noudatettava tiettyjä ohjeita, jotka opit kurssin aikana.
Lopuksi oppitunti päättyy klassiseen juomaan: sangriaan. Se on kesäklassikko, ja suuri osa sen menestyksestä johtuu sen raikkaasta ja hedelmäisestä mausta. Opit, miten punaviiniä, appelsiineja, persikoita ja sitruunaa sekoitetaan täydellisesti likööreihin. Kokemus, jonka avulla voit valmistaa ja maistella omia luomuksiasi.